event-339671 event-339671

Musiikki

Kauko Röyhkä & Röyhkeät soittaa Narttua + 1Tipe


Järjestäjä:Rytmikorjaamo
Paikka:Rytmikorjaamo
Osoite:Vaasantie 11
60101 Seinäjoki
Pääsymaksu:alk.24

Lähde:Tiketti

Kauko Röyhkä & Röyhkeät soittaa Narttua + 1Tipe

Kauko Röyhkä on pitkän linjan rockmuusikko ja kirjailija, joka on vuodesta 1980 lähtien ärsyttänyt ja ihastuttanut Suomen kansaa lauluillaan ja kirjoillaan.

Kauko Röyhkä & Röyhkeät soittaa Narttu-aikakauden suosituimpia biisejä, mm. Lauralle, Majavalakki ja Paska kaupunki. Röyhkeät koostuu pitkän linjan muusikoista. Tuoreimpana vahvistuksena Kingston Wall -basisti Jukka Jylli.

Illan avaa Seinäjoella vaikuttava muusikko, laulaja-lauluntekijä, näyttelijä ja elämäntapataiteilija 1Tipe (Tiitus Ahokas, 21) julkaisi viime lokakuussa uuden albumin Loppuiko Sota Sunnuntaina. 1Tipe on tunnettu genrerajoja rikkovasta musiikistaan sekä räikeästä live-energiasta. Teatterin parissakin työskennellyt Ahokas omaa erikoisen, tunnistettavan ja omalaatuisen lavakarisman.



Liput ovelta 27 €, mikäli jäljellä.

Esteettömyys:

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: kyllä
Tapahtumassa on pyörätuolikoroke: kyllä
Muuta huomioitavaa: Kulkureitit tiloissamme ovat esteettömiä. Pyörätuoliasiakkaat ohjataan normaaleissa keikkailloissa pyörätuolikorokkeelle. Numeroimattomissa istumakonserteissa paikan saa vapaasti valita.

***

Seinäjoen Elävän musiikin yhdistys Selmu Ry ja Luonnonperintösäätiö ovat perustaneet keräyksen, jonka tarkoituksena on etsiä ja rauhoittaa suojelualue Selmun toiminta-alueelta Etelä-Pohjanmaalta.

Ympäristölipun +3€ lahjoitetaan lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Rytmikorjaamon metsä -keräykseen.

Osallistu Rytmikorjaamon metsä -kampanjaan Luonnonperintösäätiön kampanjasivulla!

Kommentoi tapahtumaa (0)