event-340726 event-340726

Lasten tapahtumat

Knucklebone Oscar + Mount Mary K-18


Järjestäjä:Knucklebone Oscar
Paikka:Kannusali
Osoite:Kannusillankatu 4
02770 Espoo
Pääsymaksu:25.0

Lähde:Lippu.fi

Knucklebone Oscar + Mount Mary K-18

Knucklebone Oscar julkaisee maaliskuussa uuden odotetun albuminsa!

It's been a long time coming, sanoo Oscar. Edellinen pitkäsoitto ”King of Helsinki” julkaistiin 2016. Tällä välin Oscar on toki julkaissut biisejä ja albumeita mm. White Knuckles Trion, Eero Raittisen ja Tuomari Nurmion kanssa.

Tuleva albumi pitää sisällään jopa entistä oudompia ja rapeampia biisejä vinoon degeneroituneen kitarapahiksen tuotantolinjalta...ei siis mitään perushuttua. Levyn sisällön rikkautta korostaa se että, puolet biiseistä on räätälöity Oscarin ja vierailevien solistien kimppatuotoksiksi. Levyn ”perheessä” ovat mukana mm. Tuure Kilpeläinen, Marjo Leinonen, Ina Forsman sekä Eero Raittinen.

----

Mount Mary on classic hard rock -bändi jossa on kovan luokan muusikot. Bändin musiikissa nähdään yhtymäkohtia sellaisiin suuruuksiin kuin Led Zeppelin, Black Sabbath ja Rival Sons.

Riffit tunkeutuvat tajuntaan ja särökitarat möyryävät Maria Hännisen ja Petri Majurin käsissä. Jukka Jylli bassossa ja Otto Haapanen rummuissa takaavat että tanakkuutta riittää. Hännisen asiaankuuluvan rosoinen laulusoundi vie kuulijan matkalle suoraan klassisen rockin ytimeen.

Bändin toinen albumi ”Diamonds of a Fool” ilmestyi 18.8.2023. Levy on saanut loistavia arvosteluja, niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.

----

Keikka järjestetään seisovalla permannolla ja se on K18.

Illan aikataulu:
18 Cafe Bar Luola auki
19 Keikat alkaa

Kommentoi tapahtumaa (0)