event-349858 event-349858

Lasten tapahtumat

Lasten luolalauantai: Vatsastapuhuja Sari Aalto ja Hertta-Bertta


Järjestäjä:Kannusali
Paikka:Kannusali
Osoite:Kannusillankatu 4
02770 Espoo
Pääsymaksu:min 0 € - max 45

Lähde:Tapahtumainfo

Lasten luolalauantai: Vatsastapuhuja Sari Aalto ja Hertta-Bertta

Lasten luolalauantaina toukokuussa esiintyy vatsastapuhuja Sari Aalto (salissa) ja Hertta-Bertta (aulassa ja Cafe Bar Luolassa.

”Vatsastapuhuja Sari Aalto ja kaverit” on 50 minuutin mittainen show, jossa on paljon hauskoja nukkehahmoja, mukaansatempaavia musiikkinumeroita ja värikkäitä taikatemppuja. Esitys on visuaalinen ja vauhdikas. Show on suomenkielinen, mutta pieni osa repliikeistä on englanniksi ja ruotsiksi. Sari Aallon esityksen jälkeen on Meet & Greet -tilaisuus, jossa lapset voivat tavata esiintyjän ja saavat muistoksi fanikortin. Liput Sari Aallon esitykseen Lippu.fi

Hertta-Bertta puolestaan hauskuuttaa yleisöä Kannusalin aulassa ja Cafe Bar Luolassa. Hertta-Bertta loihtii hienoja ihomaalauksia lapsille ja miksei aikuisillekin. Hertta-Bertta saattaa puuhata muutakin, kuten leikittää ja laulattaa tai vaikkapa puhaltaa saippuakuplia. Tule Kannusaliin tapaamaan Hertta-Berttaa ja katsomaan mitä kivaa Lasten Luolalauantaina yhdessä keksitäänkään! Hertta-Bertta puhuu suomea ja englantia. Hertta-Bertan hauskutuksiin et tarvitse pääsylippua.

Viihtyisästä Cafe Bar Luolasta voit ostaa eväitä koko tapahtuman ajan.

Aikataulu:
Klo 13-16 Hertta-Bertta tavattavissa aulassa/Cafe Bar Luolassa
Klo 14-14.50 Sari Aalto ja kaverit salissa
Klo 15 Sari Aalto meet & greet aulassa

Suositusikä 2+

Liput: https://www.lippu.fi/artist/sari-aalto/lasten-luolalauantai-vatsastapuhuja-sari-aalto-ja-kaverit-3607302/


Kommentoi tapahtumaa (0)