event-346398 event-346398

Musiikki

Torstaiklubi: My Misery, Kirot, Metal Riot


Järjestäjä:Round Management
Paikka:Hard Rock House
Osoite:Roihuvuorentie 1
00820 Helsinki
Pääsymaksu:min 10 € - max 12

Lähde:Tapahtumainfo

Torstaiklubi: My Misery, Kirot, Metal Riot

Torstaiklubilla 9.5. metallia ja punk rockia seuraavien yhtyeiden voimin:

MY MISERY
My Misery on uutta verta omaava metalliyhtye joka on valloittanut yleisön sydämet jo ensimmäisellä keikallaan Emergenzan alkukarsinnoissa helmikuussa -24 ansaiten eniten ääniä.Yhtye perustettiin alunperin Vantaalla vuonna 2021, mutta lukuisten muuttujien jälkeen on yhtye päässyt kukoistamaan vasta vuodesta -23 alkaen.Nykyisen miehistön myötä on yhtyeen soundi kietonut thrashia, punkkia, death metalia sekä coren vaikutteita yhteen nippuun luoden raakaa, energistä, mutta ennen kaikkea värikästä ja melodista paahtoa!

KIROT
Kirot on Mänttä-Vilppulassa vuonna 2013 perustettu punkrock-bändi, jonka keikoilla kuullaan pääasiassa omaa suomenkielistä tuotantoa. Yhtye koostuu neljästä muusikosta: Jesse (kitara, laulu), Nanna (kitara, taustalaulu), Anssi (rummut) ja Teemu (kontrabasso, taustalaulu). Yhtyeen musiikki perustuu voimakkaalle laululle ja tiukoille kitarariffeille, joita rytmiryhmä tukee saumattomasti. Kirot on bändi, joka ei pelkää näyttää asennettaan lavalla, ja keikat ovat aina täynnä energiaa ja meininkiä.
Kirot julkaisi ensimmäisen albuminsa Pirun Perkeleet vuonna 2023.

METAL RIOT
Metal Riot on debyyttialbuminsa keväällä ulos sylkevä old-school metallia soittava yhtye Pirkanmaan syrjäkulmilta. Yhtyeen musiikissa yhdistyy niin musiikillinen turpasauna, melodisuus sekä myös paikoitellen erittäin rauhallinenkin ote.
Metal Riot on: Joonas Myller (laulu), Benjamin Sairamo (basso), Joonas Kokko (Rummut), Marcus Johansson (kitara, taustalaulut) sekä Mika Takanen (kitara).

Ovet 18:00, soitot alkaen klo 19.00.  Tapahtuma ikäraja on K18.
Torstaiklubin ennakkoliput: biletti.fi
Lippuasiakkailta ei peritä eteispalvelua. 
Bussit 80 ja 82 Herttoniemestä ja Itäkeskuksesta.
Vieressä 24H parkkipaikkoja. Sydämellisesti tervetuloa!

Kommentoi tapahtumaa (0)