event-350411 event-350411

Musiikki

Viitasen Piia, Samae Koskinen


Järjestäjä:Myyräncolo, Skenesali
Paikka:Myyräncolo, Skenesali
Osoite:Jönsaksentie 6
01600 Vantaa
Pääsymaksu:alk.20

Lähde:Tiketti

Viitasen Piia, Samae Koskinen

Louhela Jam x Hella-klubi x Skenesali x Velmu, siinäpä vasta paketti!
Louhela Jamin ensimmäisella etkokubilla 31.5. esiintyvät omilla soolokeikoillaan Viitasen Piia ja Samae Koskinen.

Viitasen Piia julkaisi odotetun 5. studioalbuminsa Ihmisen aika maaliskuussa 2024 ja juhlistaa levyä kattavalla Suomen-kiertueella. Artisti kertoo albumin käsittelevän kotia ja kodittomuutta, juuria ja juurettomuutta, äidiksi tulemista sekä ihmisen vaikutusta luontoon.
Neljä kriitikoiden ylistämää albumia urallaan julkaissut Viitasen Piia on huomioitu uransa aikana Emma-ehdokkuuksin sekä Kriitikoiden valinta (2014) että Vuoden etno (2019) -kategorioissa. Musiikin tuottajien ja teknologien yhteisö Aux ry palkitsi kuulijoita ravisuttaneen Meidän jälkeemme hiljaisuus -levyn Vuoden albumi ja Vuoden single -palkinnoilla vuonna 2020.

Samae Koskinen
on kahdeksan soololevynsä myötä opittu tuntemaan lauluntekijänä, joka löytää auringonpaisteen risukasasta ja tekee pienestä suurta. Yhdeksännellä 26.4. julkaistavalla levyllään "Mä näin unta että kaikki meni hyvin" Samae kuitenkin keskittyy risukasaan.

“Syksyllä 2023 mulla tuli mitta täyteen. Hallituksen äärioikeistokytkökset, urheilijoiden sikailuiden ympärillä vellova naisviha, luokaton etiketti nettikeskusteluissa ja ylipäätään saatanallisen kylmäävä ilmapiiri sai miettimään sitä, mitä itse teen ja miksi. Olin pysynyt visusti sivussa ottamasta taiteellani kantaa juuri mihinkään ja kirjoittanut kaiken arvoihini liittyvän rivien väliin. Yksi syy oli pelko, toinen halu miellyttää. Sitten aloin miettimään esikuviani: Bad Religion, Rage Against the Machine ja Bob Dylan olivat pistäneet minut aidosti pohtimaan omia valintojani ja arvojani. Miten kohtaan maailman, mitä valta on ja mitä se ihmiselle tekee. Päätin että teen lauluja, joissa otan kantaa. Kommentoin kylmyyttä, epäoikeudenmukaisuutta ja vihaa."


Viitasen Piia / Facebook

Viitasen Piia / Spotify

Samae Koskinen/ Facebook

Skenesali:
Instagram | Facebook



Liput ovelta 22 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään 3 € eteispalvelumaksu.

Skenesali on Myyrmäen uusin, upein ja rouhein keikkapaikka!
Löydät Skenesalin 20 metrin päästä Myrtsin juna-asemalta, jonne päätyy P-junalla reilussa vartissa steissiltä, AB-lipulla.

***

Esteettömyys:

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: ei
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: kyllä
Tapahtumapaikalla on mahdollisuus induktiosilmukan käyttöön: ei
Tapahtumassa on pyörätuolikoroke: ei
Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi: Joonas Ikonen, 0405781407, joonas@myyrancolo.fi

Esteettömyys puutteellista, portaat. Avustajan kanssa mahdollista kulkea vaihtoehtoista reittiä Skenesaliin. Esteetön WC eri kerroksessa, kulku järjestettävissä. Olethan yhteydessä, niin järjestetään kulku.

Kommentoi tapahtumaa (0)