event-344671 event-344671

Musiikki

Inginmaa/Hypnomen


Järjestäjä:Tullikamarin Klubi
Paikka:Tullikamarin Klubi
Osoite:Tullikamarin aukio 2
33100 Tampere
Pääsymaksu:alk.22,50

Lähde:Tiketti

Inginmaa/Hypnomen


Inginmaa/Hypnomen Tullikamarin Klubilla pe 14.6.2024!

Inginmaa/Hypnomen on esimerkki täydellisestä musiikillisesta cocktailista. Laitetaan pohjalle vuosikymmenten saatossa hioutunutta psykedeelisen svengimusiikin osaamista ja yhdistetään se karismaattisen laulajan jatsikkaaseen rautaisuuteen.

Anna Inginmaa ja Hypnomen löysivät toisensa vuonna 2016 ilmestyneellä ”Huominen on uni” -albumilla, joka syntyi yhteistyössä Kauko Röyhkän kanssa. Arvostelumenestykseksi noussut levy vei joukkion niin Flow-festivaalin lavalle kuin tiheätunnelmaisille klubikeikoille. Nyt oli aika tuoda kuuluville pitkään kypsytelty seuraava askel. 1960-70 -luvun melodisesta hehkusta ja groovesta, vaaraa tihkuvista elokuvatunnelmista, mustavalkoisen aikakauden iskelmäeleganssista ja psykedeelisen popin kaiuista ammentava musiikki kuulostaa vuosikertalaadulta ja samalla raikkaalta. ”Maailma katoaa” -albumin ytimen muodostavat omat vahvat kappaleet, joiden henki on ajaton yhdistelmä romantiikkaa ja särmää.

Anna Inginmaa on tehnyt viimeiset vuodet jazz-uraa oman yhtyeensä johtajana ja solistina. 1990-luvulta asti vankkaa kulttimainetta nauttineen Hypnomen-yhtyeen soittajia on kuultu mm. Nieminen & Litmanen, Maria Gasolina sekä Pekka Laine & The Enchanted -yhtyeissä.

Inginmaa/Hypnomen -albumi ”Maailma katoaa” ilmestyi 19.1.2024



Konsertti on seisova tapahtuma, istuimia hyvin rajoitetusti.

Lipun hinta nousee Tiketissä tapahtumapäivänä ovien auetessa ja myynti jatkuu verkkokaupassa ovien auettua, mikäli lippuja on jäljellä.


****

Tutustu Tullikamarin turvallisemman tilan periaatteisiin.

Lue lisätietoa esteettömyydestä!

Kommentoi tapahtumaa (0)