event-319927 event-319927

Teatteri ja ooppera

Don Giovanni


Järjestäjä:Savonlinnan Oopperajuhlat
Paikka:Olavinlinna
Osoite:Savonlinna
Pääsymaksu:min 69.6 € - max 334.6

Lähde:Lippu.fi

Don Giovanni

W. A. Mozart
Don Giovanni


Raivostuttava kujeilija, erotiikan elohopea Don Giovanni lupaa naisille rakkautta, ja siinä sitä taas ollaan. Hän on yhtä uskomaton kuin uskoton: Vieteltyjä on siellä täällä tuhatmäärin ja pelkästään tämän oopperaillan aikana kolme. Ei ihme, että itse Casanovan kerrotaan seuranneen teoksen kantaesitystä Prahassa 1787. Don Giovanni on mestarillinen ja yksi niistä viidestä suosituimmasta oopperasta, joilla Mozart kirjoitti itsensä historiaan.

Pääroolissa Waltteri Torikka ja ukrainalaisbaritoni Yuriu Yurchuk. Rooleissa myös Tuuli Takala, Annika Leino, Sonja Herranen, Frédéric Antoun, Mika Kares ja Matti Turunen.

Lisätietoja teoksesta: https://operafestival.fi/ohjelmisto/don-giovanni/

Esityskieli: italia

Tekstitys: suomeksi ja englanniksi

Esityksen kesto n. 3 h 30 min, yksi väliaika

Lapset ja opiskelijat edullisemmin oopperaan
Peruslippujen kaikista hintaryhmistä voit ostaa myös opiskelija- ja lastenlipun –25% (lapset alle 16-vuotta).

Joustolippu
Joustava lippu oikeuttaa vaihtamaan samanhintaiseen tai kalliimpaan lippuun saman tai toisen teoksen esitykseen myyntitilanne huomioiden. Lippu on vaihdettava viimeistään 31.5.2024 mennessä. Kalliimpaan lippuun vaihdettaessa asiakas maksaa välisumman. Palvelupalkkio peritään lipun vaihtamisen yhteydessä. Aiemmin maksettuja palvelupalkkioita ei hyvitetä. Joustavan lipun voi vaihtaa Savonlinnan Oopperajuhlien toimiston kautta, puh. 015 476 750.

Lue lisää: oopperajuhlat.fi

Kommentoi tapahtumaa (0)