event-337966 event-337966

Musiikki

Ellinoora


Järjestäjä:Pyhtään Kulttuuritalo
Paikka:Pyhtään Kulttuuritalo
Osoite:Siltakyläntie 175
49220 Pyhtää
Pääsymaksu:alk.34,50

Lähde:Tiketti

Ellinoora

Ellinoora täyttää 30 vuotta ja suuntaa koko Suomen kattavalle Ellinoora 30-kiertueelle, joka on ennakkoon jo lähes loppuunmyyty. Kiertueella yhdistyvät greatest hits, visuaalinen tarinankerronta, uusimmat Vain elämää -versiot ja lauluja kolmelta albumilta. Lisäksi sen aikana on ainutkertainen mahdollisuus kuulla ensimmäistä kertaa livenä julkaisematonta materiaalia tulevalta albumilta.

En malta odottaa että nähdään! Ellinoora hehkuttaa.

Ellinoora on neljällä Emma-palkinnolla palkittu artisti ja lauluntekijä. Nuoresta iästään huolimatta hän on julkaissut jo kolme menestysalbumia (Villi lapsi 2016, Vaaleanpunainen vallankumous 2019, Viimeinen romantikko 2021), joista kaksi ensimmäistä on striimannut tuplaplatinaa ja viimeisin nousi listaykköseksi ja lähestyy platinarajaa.

Ellinoora on tehnyt lukuisia koko kansan tuntemia ajattomia hittejä, kuten Elefantin paino, Leijonakuningas ja Bäng Bäng typerä sydän, unohtamatta Dinosauruksii-kappaletta, joka oli vuoden 2021 radioiden soitetuin ja palkittiin Radiogaalassa vuoden radiobiisinä. Hänen kappaleitaan on striimattu Spotifyssa huikeat yli 155 miljoonaa kertaa.

Ellinoora oli mukana syksyn 2023 Vain Elämää -kaudella. Hänen Matkalla-versionsa nousikin Spotifyn neljänneksi soitetuimmaksi kappaleeksi ja kasvoi valtavaksi TikTok-ilmiöksi sekä isoksi radiohitiksi. Ohjelman myötä Ellinoora aloitti uuden aikakauden, joka tulee jatkumaan ensi vuonna myös uusien omien julkaisujen muodossa. Ellinoora työstää tällä hetkellä neljättä albumiaan, jonka työnimi on Retro.



Alaikäisille on tapahtumissa oma sisäänkäynti ja katsomoalue (muu osa katsomoa on anniskelualuetta ja K-18). Suositusikäraja ilman huoltajaa on 12 vuotta, koska tilaisuudessa on seisomakatsomo.

Portit avautuvat klo 19:00
Lämppäriesiintyjä alkaen klo 20:00
Pääesiintyjä klo 21:30

A-oikeudet

Esteettömyys:

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä (piha-alue on esteetön)
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: kyllä (sisällä, kulku rampilla)
Tapahtumapaikalla on mahdollisuus induktiosilmukan käyttöön: ei
Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi: info@pyhtaankulttuuritalo.fi

Kommentoi tapahtumaa (0)