event-345946 event-345946

Urheilu ja liikunta

Huwila Areena esittää: Huwila Darts Open K-18


Järjestäjä:Huwila Darts Open
Paikka:Huwila Areena
Osoite:Puistokatu 4
57100 Savonlinna
Pääsymaksu:29.5

Lähde:Lippu.fi

Huwila Areena esittää: Huwila Darts Open K-18

Tervetuloa kisaamaan ja viihtymään Huwila Areenan ensimmäisessä 'Huwila Darts Open, Sikaa ja Tikkaa' -tapahtumassa! Tämä rento kilpailu kutsuu kaiken tasoisia dartsin heittäjiä mittelemään tarkkuudestaan ja kylmäpäisyydestään. Tarjolla on yleinen sarja sekä naisten sarja, molemmat pelataan single cup 501 DO -muodossa. Voittajaa odottaa molemmissa sarjoissa huikea 1000€ pääpalkinto!

Osallistumalla saat enemmän kuin vain mahdollisuuden voittoon: kilpailijan lippusi sisältää osallistumismaksun itse kisaan, eksklusiivisen VIP-passin, jolla saat alennuksia illan aikana Huwila Areenalla tarjottavista tuotteista, pääsyn herkulliselle Huwila Darts lounasbuffetille sekä pääsyn illan bilebändin keikalle, joka takaa, että päivän jännitys purkautuu parhaalla mahdollisella tavalla. Ja jos yö jatkuu vielä pidemmälle, lipussasi on sisäänkäynti Beats Clubin jatkobileisiin.

Huwila Darts Open on täydellinen tilaisuus yhdistää kilpailuhenkisyys ja rento yhdessäolo. Tule nauttimaan jännittävistä peleistä, maistuvasta ruoasta ja unohtumattomasta iltaohjelmasta. Olitpa sitten kokenut tikkojen heittäjä tai ensikertalainen, tämä tapahtuma tarjoaa jotain jokaiselle. Älä missaa mahdollisuuttasi olla osa tätä ainutlaatuista darts-festivaalia Huwila Areenalla!

Katso lisätiedot tapahtumasta: https://www.huwila.fi/huwila-areena

Kommentoi tapahtumaa (0)