event-341467 event-341467

Musiikki, Messut ja markkinat

RoppaRantaRock 2024


Järjestäjä:Vatunki
Paikka:Vatunki
Osoite:Pohjoisrannantie 791
95100 Kuivaniemi
Pääsymaksu:alk.30

Lähde:Tiketti

RoppaRantaRock 2024

RoppaRantaRock 2024

RoppaRantaRock on täällä taas! Tule kokemaan pieni, mutta sitäkin sykähdyttävän sydämellinen festivaali, joka yhdistää musiikin ystävät ja luo ainutlaatuisen tunnelman. Saavu meren välittömään läheisyyteen Vatungin satamaan Iin Kuivaniemelle 6.7.2024.

RoppaRantaRock tuttavallisemmin Roppis tarjoaa intiimin festivaalikokemuksen, jossa voit nauttia musiikista perämeren kauniista merellisestä luonnossa. Tunnelmallisessa ympäristössämme pääset kokemaan musiikin voiman ja yhdessäolon ilon.

Lisäksi Roppis ei ole pelkkä musiikkitapahtuma – tarjoamme myös herkullista ruokaa, taidetta ja muita yllätyksellisiä viihdykkeitä kaikenlaisille kävijöille. Festivaalimme on täydellinen tilaisuus nauttia kesäpäivästä yhdessä läheisten ja uusien tuttavien kanssa!

Älä missaa tilaisuutta olla mukana tukemassa aloittelevia artisteja ja nauttimaan merellisestä festivaalista, joka sykähdyttää sydäntäsi. Kerää siis kimpsut ja kampsut, ota parhaat kaverisi mukaan ja suuntaa Vatunkiin 6.7.2024 Iin Kuivaniemelle. Hanki liput nyt ja liity meidän Roppis-perheeseen, missä pienet artistit tekevät suuria asioita! RoppaRantaRock on ikärajaton tapahtuma, mutta suosittelemme, että alle 13-vuotiaat saapuvat festivaalille huoltajan seurassa.



Liput ovelta 30/35 €, mikäli jäljellä.

Alle 8-vuotiaat ilmaiseksi.

Lippu vaihdetaan rannekkeeseen.

Kommentoi tapahtumaa (0)