event-346319 event-346319

Musiikki

The House Is Rockin' Tina Turner & Elton John Tribute Show


Järjestäjä:Cavatiimi
Paikka:Laurentius-sali
Osoite:Kirkkokatu 6
08100 LOHJA Lohja
Pääsymaksu:35

Lähde:Netticket

The House Is Rockin' Tina Turner & Elton John Tribute Show

THE BEST - GOODBYE YELLOW BRICK ROAD - GOLDENEYE - CROCODILE ROCK - PROUD MARY - YOUR SONG - PRIVATE DANCER ja monia hittejä hittien perään.
The House Is Rockin’ palaa yleisön toiveesta Laurentius-salin lavalle 7.9.2024. Edellinen konsertti oli upea elämys niin yleisön kuin esiintyjienkin puolesta. Tällä kertaa tarjolla on myös jotain uutta ja toivon mukaan myös ihmeellistä kuulijoiden iloksi.

Laurentius-sali la 7.9 klo 19.00

Lippu 35 €

Tina Turnerin tuotantoa tulkitsee pääasiassa valloittava Ann Charlotte, joka on tehnyt pitkän uran studiomuusikkona ja jonka ääntä kuullaan monen eturivin artistin levyillä. Nykyisin hän esiintyy mm. Aikakoneessa ja Velvet Raven yhtyeessä.
Osan Tinan tuotannosta tulkitsee Anne Lampela, joka laulaa useissa kevyen musiikin yhtyeissä jazzista souliin, mm. omassa Ann Lake-yhtyeessä. Lisäksi hän on ollut mukana musikaaleissa, oopperoissa sekä lukuisissa näyttävissä musiikkiprojekteissa.

Elton Johnin osuuden hoitaa karismaattinen ja monipuolinen Dimitri Keiski. Hän on tehnyt aikaisemmin pitkää uraa Ruotsissa, ja täällä Suomessa hän on tehnyt yhteistyötä mm. Remun ja Dannyn kanssa. Nykyisin hänellä on oma bändi The Dimitri Keiski Band.
Savage Sisters-tanssiryhmän muuvit ja koreografiat eivät varmasti jätä ketään kylmäksi, eikä varmasti vähiten Paula Kotilaisen upea tankotanssi Private Dancerissä.

The House Is Rockin’ taustabändissä on mukana musiikin rautaisia ammattilaisia, jotka saavat kappaleet lähtemään suorastaan lentoon. Osana taustabändiä ovat mukana myös upeääninen Ann Lake Singers.

Ann Charlotte Laulu
Dimitri Keiski Laulu
Anne Lampela Laulu
Minna Andersson Laulu
Jani Nousiainen Kitara
Petri Salo Kitara
Jarkko Pietilä Koskettimet
Olli-Pekka Tuomisalo Saksofoni
Mika Mäkelä Rummut
Juha Nyman Basso
Savage Sisters Tanssi
Johan Fallenius Miksaus

Kommentoi tapahtumaa (0)