event-336688 event-336688

Teatteri ja ooppera

Pakanafestarit


Järjestäjä:Dipoli
Paikka:Dipoli
Osoite:Otakaari 24
Espoo
Pääsymaksu:
Lähde:Tiketti

Pakanafestarit

Te kerroitte, me kuuntelimme! Pakanalliset syysmessut on jatkossa Pakanafestarit– Pohjolan kansanperinnettä ja mytologiaa

Suuren kysynnän ja asiakasmäärän kasvun vuoksi, on ilomme ilmoittaa teille, että siirrymme uusiin upeisiin tiloihin Helsingin ja Espoon rajalle Dipoliin. Sinne on erinomaiset liikenneyhteydet sekä runsaammat pysäköintimahdollisuudet.

Tulemme säilyttämään tapahtumamme syvimmän olemuksen myös uusissa tiloissa. Dipolin tilat mahdollistavat kävijälle aidon Pakanafestareiden tunnelman ja muuntautumiskykyisemmän kokonaisuuden.

Pakanafestareilta on mahdollista saada tietoa kansanperinteistä, luonnonuskonnoista, pakanallisuuden suuntauksista ja siitä, miten ne tulevat esille nykypäivänä. Jatkossa tapahtumassa on enemmän tilaa niin asiakkaille kuin näytteilleasettajillekin, jonka lisäksi esteettömyys on paremmin huomioitu.

Upeiden näytteilleasettajien lisäksi tapahtumassa on erilaisia informatiivisia luentoja, mielenkiintoisia työpajoja sekä mahdollisuus vaikkapa pakana-aiheiseen walk-in tatuointiin.

Pakanafestarit tuovat keskellemme pohjolan mytologiaa, wanhan kansan tapoja, haltiaväkeä, tabuja aiheita pakanallisista uskonnoista, iloisia kohtaamisia ja erikoisia löytöjä.

Suuret salit esiintymislavoineen luovat paremmat puitteet luennoille, musiikki-, tanssi- ja muille esityksille sekä useat muut tilat monipuolisemman työpajatarjonnan.

Dipolin tiloissa on ravintolapalvelut anniskeluoikeuksineen ja välittömästä läheisyydestä löydät runsaasti erilaisia majoitusmahdollisuuksia.

Aukioloajat:

lipuntarkastus Dipolin ovella klo 10:00 alkaen

Lauantai 12.10. klo 11:00-00:00
Sunnuntai 13.10. klo 11:00-17:00

Instagram



Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: kyllä

Kommentoi tapahtumaa (0)