event-346783 event-346783

Musiikki

Pekka Laine & Enchanted


Järjestäjä:House of Olaf
Paikka:House of Olaf
Osoite:Asemantie 19
57100 Savonlinna
Pääsymaksu:alk.27,50

Lähde:Tiketti

Pekka Laine & Enchanted

Pekka Laine elää kaksoiselämää. Päivisin hän on arvostettu Yleisradion musiikkitoimittaja, joka suosituissa radio-ohjelmissaan ja televisiodokumenteissa myllää populaarikulttuurin syövereissä. Sitten on se hämärämpi puoli eli kitaristi ja musiikintekijä Pekka Laine. Kulttimainetta nauttivan The Hypnomen-yhtyeen primus motorina Laine on 1990-luvulta asti tehnyt villisti kuplivaa instrumentaalimusiikki. Kitaralegenda Esa Pulliaisen rohkaisemana ja yllyttämänä syntyi soolodebyytti The Enchanted Guitar of Pekka Laine vuonna 2021. Levy on rakkaudentunnustus lumotulle soittimelle, sähkökitaralle ja sen kosmisille kaiuille.

Seuraava askel oli vääjäämätön. Maaginen mielikuvitusmatka on vietävä live-yleisön eteen ja syntyi Pekka Laine & The Enchanted. Kuusimiehisessä unelmayhtyeessä kokemus ja näkemys kohtaavat nuoruuden vimman, kun indie- konkarit ja uuden polven tyyliniekat hyppäävät saman raketin kyytiin. Livesovituksina Laineen instrumentaalisävellykset tarjoavat mielikuvitusmatkailua koko rahalla. Luvassa on psykedeelisiä rantalomakokemuksia, jännittäviä hetkiä länkkärimaisemissa, pikapyrähdyksiä avaruuteen ja surrealistisia seikkailuita.

Pekka Laine & The Enchanted on:

Pekka Laine - kitara
Tommi Pietiläinen - kitara
Topias Tiheäsalo - kitara
Toni Liimatta - koskettimet
Väinö Karjalainen - basso
Mooses Kuloniemi - rummut



Olaf Burger

Olaf Burger + ranskalaiset (L, G), tarjolla keikkailtoina 20.00-21.15. Osta ruokailu House of Olafin keikan yhteyteen joko lipunoston yhteydessä tai erikseen täältä.

Kommentoi tapahtumaa (0)