event-268729 event-268729

Teatteri ja ooppera

Botnia Paradise






































































Järjestäjä:Wasa Teater - Österbottens Regionteater
Paikka:Stora scenen
Osoite:Wasa Teater Kyrkoesplanaden 16
65100 VAASA Vaasa
Pääsymaksu:min 0.18 € - max 270

Lähde:Netticket

Botnia Paradise

Wasa Teater - Lokala upplevelser i världsklass
Sandögatan 7, 65100 Vasa

Bästa passagerare, humorgruppen KAJ med besättning hälsar er varmt välkomna ombord på Botnia Paradise, Östersjöns billigaste kryssningsfartyg!
Vi finns här för att göra er resa så njutbar som möjligt. Buffén står dukad, tax-freen är välfylld och nattklubben väntar. Gör er redo att kasta loss med oss!

På färjan, det laglösa landet där Finland möter Sverige, är varje kryssning en livskris. Passagerare flyr vardagen medan besättningen kämpar för att hålla skorven flytande. Hänsynslöst prövar havet dem alla i en värld av tango, schlager och heltäckningsmattor.

Botnia Paradise är humorgruppen KAJs andra musikal. Det är en berättelse om vänskap, kärlek och att hitta sin plats i livet. Med värme och humor bjuds publiken med på en oförglömlig kryssning.

Vem gör Botnia Paradise?
Kevin Holmström, Axel Åhman och Jakob Norrgård står för manus och musik. På scenen får de förstärkning av Wasa Teaters skådespelare Johan Aspelin, Jonas Bergqvist, Markus Lytts, Carola Sarén och Tove Qvickström. Dessutom medverkar gästerna Mathilda Kruse från Helsingfors och May Schjörlien från Sverige.

Regissör är Ida Kronholm. Kostymdesign görs av Linn Wara, scenografi av Mia-Irene Sundqvist och koreografi av Ida “Inxi” Holmlund.

Mask- och perukdesign görs av Fia Derghokasian, ljusdesign av Kristoffer Svenn och ljuddesign av Dennis Lindén.

Orkestern med Patrick Lax, Stefan Lindblom, Peter Enroth och Anders Sjölind leds av kapellmästaren Ralf Nyqvist. Musiken produceras av Janne Hyöty.

Längd ca 2,5 h

Åldersrekommendation från ca 6 år

Kommentoi tapahtumaa (0)