Muut

Ruoka ja ilmastonmuutos


Järjestäjä:Hotelli- ja ravintolamuseo
Paikka:Hotelli- ja ravintolamuseo
Osoite:Helsinki
Pääsymaksu:
Lähde:Museoliitto

Ruoka ja ilmastonmuutos

Ruoka on yksi keskeisistä ilmastonmuutokseen vaikuttavista tekijöistä. Hotelli- ja ravintolamuseo on kehittänyt oppimateriaalin, jossa oppilaita aktivoidaan pohtimaan omia ruokailutottumuksiaan sekä sitä, millaisia yhteiskunnallisia teemoja ruokaan ja ruokakulttuuriin liittyy. Tavoitteena on myös muistuttaa, että jokainen voisi osaltaan pienillä teoilla vaikuttaa ilmastonmuutoksen torjumiseen. Tehtäväpaketin ja museon näyttelyiden avulla teemaa tarkastellaan myös historiallisten silmälasien läpi.

Oppimateriaali sopii parhaiten 5.-6. -luokkalaisille tai 7. lk:n kotitalouteen.

Tehtäväpaketti löytyy osoitteesta:
https://www.hotellijaravintolamuseo.fi/ryhmapalvelut/tehtavapaketit/

Koululaisryhmille vapaa pääsy, mutta varaathan kuitenkin ryhmällesi vierailuajan osoitteessa varaukset@hotellijaravintolamuseo.fi