Näyttelyt, Muut

Avoimet ovet Hämeenlinnan Aulangon RuusulaaksossaJärjestäjä:Aulangon Ruusulaakso
Paikka:Hämeenlinnan Aulangon Ruusulaakso, Linnanen 77, Hämeenlinna
Osoite:Linnanen 77
Hämeenlinna
Pääsymaksu:
Lähde:Tapahtumainfo

Avoimet ovet Hämeenlinnan Aulangon Ruusulaaksossa

Hämeenlinnan alueelle rakentuvaan Ruusulaaksoon tulee 80 mukavuuksin varustettua mökkiä. Siirtolapuutarhaksi kaavaillun vapaa-ajan asuntoalueen rakennushanke on edennyt ja ensimmäiset mökit ovat paikanpäällä. Aulangon Ruusulaakso sijaitsee Eversti golfkentän, Aulangonjärven ja ulkoilumajan välissä.

Alueelle rakennettavat 80 mökkiä valmistuvat useammassa eri vaiheessa. Nyt on rakenteilla ensimmäinen vaihe, joka käsittää 16 vapaa-ajan asuntoa. Mökit ovat keskenään samanlaisia, pohjaltaan ja julkisivultaan. Kaavassa on määritelty jokaisen mökin julkisivuväri. Mökeissä on lattialämmitys, takka, pienkeittiö sekä oma wc ja suihku. Mökeissä on myös parvi ja kylmä ulkovarasto. Mökkikohtainen "tontti" on n. 400 m2. Tontille saa sijoittaa myös varaston ja pienen puutarhavajan. Mökit maksavat alk. 114.900eur

Alueelle tulee myös useita viljelyspalstoja yhteiselle alueelle, joita ensisijaisesti saavat Ruusulaakson osakkaat vuokrata, mutta jos niitä ei vuokrata asukkaiden kesken niitä vuokrataan myös kaikille halukkaille viljelijöille.
Aulangonjärven rantaan rakennetaan osakkaiden käyttöön ensi kesänä 60 m2 rantasauna laitureineen ja venepaikkoineen. Rantaan matkaa n. 200m.