event-185127 event-185127

Musiikki, Messut ja markkinat

Ruisrock 2019


Järjestäjä:Ruissalo
Paikka:Ruissalo
Osoite:
21200 Turku
Pääsymaksu:
Lähde:Tiketti

Ruisrock 2019

Ruisrock 2019

Lippujen varausaika 2 päivää.

Max. 4 lippua per asiakas.

Nimetyt ja henkilökohtaiset liput

Ruisrockin pääsyliput ovat henkilökohtaisia ja nimettyjä.

Nimen vaihtaminen on mahdollista tällä lomakkeella.

Hakemukset käsitellään 5 päivän kuluessa.
Nimi vaihdetaan Tiketin kautta sähköisesti, ja sen voi vaihtaa kerran.
Nimen vaihtaminen maksaa 10 euroa.

Nimenvaihdon jälkeen lippu lähetetään uusilla lippukoodeilla suoraan uudelle omistajalle. Lippu lähetetään Tiketin virallisesta sähköpostiosoitteesta.

Lipun uusi nimi välittyy kulunvalvontaan. Lipputarkistuksen yhteydessä tarkistetaan lipunhaltijan henkilöllisyys.

Peruslippuja ei vaihdeta rannekkeisiin. Lipuilla sisään kerran päivässä, säilytäthän lippusi huolella.

VIP-LIPUT

Ruisrockin VIP-lippu (K-18) oikeuttaa sisäänpääsyyn festivaalin VIP-alueille. Lisäksi pakettiin sisältyvät vesibussikuljetukset Turun keskustasta Ruissaloon ja takaisin, buffet-ruokailu, omat VIP-vieraille varatut anniskelupalvelut sekä vesivessat. VIP-lipun ostaja saa henkilökohtaisen festivaalipassin ja -rannekkeen, joilla voi päivän aikana käydä festivaalialueen ulkopuolella.

Ruisrock+ -lippu (K-18) oikeuttaa sisäänpääsyyn festivaalin VIP-alueille. Lisäksi pakettiin sisältyvät buffet-ruokailu, omat VIP-vieraille varatut anniskelupalvelut sekä vesivessat. Ruisrock+ -lipun ostaja saa  henkilökohtaisen festivaalipassin ja -rannekkeen, joilla voi päivän aikana käydä festivaalialueen ulkopuolella ja käyttää pääportilla omaa sisäänkäyntikaistaa. Ruisrock+ -lippu ei sisällä vesibussikuljetusta. Ruisrock+ -lippu sisältää ilmaisen pyöräparkin käytön.

VIP-lippujen sekä Ruisrock+ -lippujen ikäraja on 18 vuotta ja liput ovat henkilökohtaisia ja nimettyjä. VIP-lippuja tai Ruisrock+ -lippuja ei voi maksaa kulttuuriseteleillä, sillä lipputyypit pitävät sisällään mm. ruokaa, mikä ei kuulu kulttuuriseteliedun piiriin.

LEIRINTÄ-LIPUT

Artukaisten leirintä:
Lisätietoja Ruisrockin leirinnästä

Leirintäalue on avoinna to 4.7. klo 18:00 - ma 8.7. klo 12:00

Ruisrockin leirintäalue sijaitsee Gatorade Centerin ja Messukeskuksen läheisyydessä Turun Artukaisissa osoitteessa Artukaisten kiitotie. Leirintäalue on tarkoitettu ainoastaan Ruisrockin kävijöille. Saapuessa leirintäalueelle majoittujilta tarkistetaan myös festivaaliliput.

Leirintälippu oikeuttaa yhden henkilön sisäänpääsyyn leirintäalueelle koko aukioloajaksi. Teltasta ei peritä erikseen telttapaikkamaksua vaan se sisältyy leirintälippuun. Asuntoautolla saapuvien tulee ostaa leirintälipun lisäksi autolle asuntoautopaikkalippu. Leirintäalueelle voi majoittua vain rekisteröidyllä asuntoautolla. Leirintäalueelle ei voi tuoda asuntovaunuja. Asuntoautopaikkaan ei kuulu sähköjä.

Leirintään ei myydä erikseen yhden yön yöpymisiä, vaan hinta on sama koko festivaaliviikonlopun ajaksi. Leirintään ei ole ikärajaa. Suosituksena on kuitenkin, että 15-vuotiaat ja sitä nuoremmat yöpyvät huoltajien seurassa.

Go Green Camping!
Green Camping merkitsee viihtyisää ja siistiä leirintäkokemusta, jossa jokainen vieras on sitoutunut jättämään roskia jälkeensä tasan 0 kpl! Tule sinäkin mukaan pitämään yhteisestä ympäristöstämme huolta ja valitse tämän vuoden majoitukseksesi Ruisrock Artukainen Campingin Green Camping <3

Green Camping on erillinen, mutta samoilla palveluilla varustettu osa Ruisrock Artukainen Camping -leirintäaluetta. Alueen majoittujat sitoutuvat pitämään oman alueensa roskattomana ja lopuksi viemään leirintävarusteensa joko mukanaan tai leirintäalueen kierrätykseen. Ruisrock kannustaa tähän ympäristötekoon palauttamalla 10€ pantin leirintämaksustasi kun kuittaat itsesi ulos! Tosi helppoa ja sanalla sanoen siistiä!

Green Campingiin pääset ostamalla leirintälipuista Green Camping vaihtoehdon. Tavallinen leirintälippu on mahdollista vaihtaa Green Camping-lippuun maksutta Tiketissä.

Lipun ostaneiden asiakkaiden yhteystiedot kerätään ja luovutetaan järjestäjälle tiedottamista / ohjeistamista varten.

Kommentoi tapahtumaa (0)