Musiikki

WENTUS BLUES BAND WITH DUKE ROBILLARD, Tampere


Järjestäjä:Duke Robillard, Wentus Blues Band
Paikka:Tampere-talo, Pieni sali
Osoite:Yliopistonkatu 55
33100 Tampere
Pääsymaksu:29

Lähde:Lippupiste

WENTUS BLUES BAND WITH DUKE ROBILLARD, Tampere

Pe 11.10. klo 19.30 Pieni sali
Wentus Blues Band with Duke Robillard
Liput 29 €, opiskelijat 24 €

Wentus Blues Bandilta on tulossa lähiaikoina uutta musiikkia, tällä kertaa legendaarisen kitaristi-laulajan Duke Robillardin kanssa. Uusi täyspitkä albumi levytettiin Lakewest Recording -studioilla Robillardin kotikaupungissa Rhode Islandissa. Ajatus yhteisestä levystä on muhinut hiljaisella lämmöllä jo vuosia, ja päätöksen asteelle se kypsyi Robillardin ja WBB:n Robban Hagnäsin tavattua sattumalta Kööpenhaminassa pari vuotta sitten.

- Sen jälkeen Duke sanoi, että nyt se levy tehdään, Hagnäs kertoo.
Levylle on tulossa sekä Robillardin että WBB:n tekemiä kappaleita.

- Todennäköisesti myös muutama coverbiisi, lisää Hagnäs.

Wentus Blues Bandin ja Duke Robillardin yhteistyö alkoi yli 30 vuotta sitten vuonna 1987, kun tuolloin vielä alaikäisistä pojista koostunut nuori bändi pääsi yllättäen lämmittelemään maailmantähteä tämän keikkaillessa Kokkolassa. Sittemmin se on syventynyt lämpimäksi ystävyydeksi. Robillard on muun muassa vieraillut WBB:n 30-vuotisjuhlissa ja tehnyt bändin kanssa yhteisen kiertueen Ruotsissa. Hagnäsin mukaan tuleva levy merkitsee Wentus Blues Bandille eräänlaista ympyrän sulkeutumista.

- Ystävyytemme tietysti jatkuu ja yhteistyötä teemme toivottavasti jossain muodossa jatkossakin.

Duke Robillard (s. 1948) tunnetaan erityisesti blues- ja rock-muusikkona, mutta hän on esiintynyt ja levyttänyt ahkerasti myös jazz- ja swing-kokoonpanoissa. Hän on mm. perustanut jo yli 50 vuotta esiintyneen Roomful of Blues -yhtyeen ja ollut The Fabulous Thunderbirdsin jäsen.

Konsertissa on väliaika.

Huom! Esityksessä on K-18 anniskelualue permannon riveillä 12-17. Anniskelualueelle lipun ostanut voi viedä mukanaan katsomoon joko ennen esitystä tai väliajalla ostamansa juoman.

www.dukerobillard.com

Tuotanto Tampere-talo