event-228992 event-228992

Urheilu ja liikunta, Teatteri ja ooppera

MLV x SPD HKD Drift Challenge 2021


Järjestäjä:Speedhooked Pitstop
Paikka:Speedhooked Pitstop
Osoite:Tiemestarinkatu 2
06500 Porvoo
Pääsymaksu:alk.22

Lähde:Tiketti

MLV x SPD HKD Drift Challenge 2021

MLV x SPD HKD Drift Challenge 2021

Speedhooked Pitstop tarjoaa moottoriurheilutapahtumalle poikkeuksellisen hienon ympäristön lähellä pääkaupunkiseutua erinomaisten kulkuyhteyksien päässä.

Tämän helpommaksi ei Suomen parhaan Driftingin kokeminen tule! Yleisö pääsee aivan radan viereen katsomaan kilpailua ja lisäksi tutustumaan Driftingin huippukalustoon ja parhaimpiin kuljettajiin katsomoiden välittömässä läheisyydessä sijaitsevalla avoimella varikkoalueella! Speedhooked Pitstop tarjoaa moottoriurheilutapahtumalle poikkeuksellisen hienon ympäristön lähellä pääkaupunkiseutua erinomaisten kulkuyhteyksien päässä.

Tapahtumaa aamusta iltaan 11.9.2021! Yleisöystävällinen tapahtuma-alueemme takaa sen, että yleisö on aivan tapahtumien keskipisteessä. Varikolta on vain muutama askel katsomoon, ja katsomosta vain muutama askel ravintolapalveluiden äärelle. Nähtävää riittää aamusta iltaan aina harjoituksista illan päättäviin finaaleihin. Tapahtuman portit avataan heti aamusta, joten pääset halutessasi seuraamaan suosikkikuljettajiesi ajoa koko päiväksi.

Kaikki kovimmat kuljettajat mukana! Mukana kilpailussa on kaikki parhaat drifting-kuljettajat ja laaja kattaus hienoimpia, jopa yli 1000 hevosvoimaisia kilpa-autoja. Julkaisemme tiimit ja kuljettajat tapahtuman Facebook-sivuilla ennen tapahtumaa. Seuraa Maailmanlopun Vehkeitä Facebookissa ja Instagramissa, niin näet ja kuulet kaikki uutiset ensimmäisenä! Tsekkaa vuoden 2019 virallinen aftermovie YouTubesta!

Kaikkien ennakkolipun ostaneiden kesken arvotaan BC Racing -alustasarja!

Aikataulut ja tarkemmat lisätiedot: www.maailmanlopunvehkeet.fi



Lippujen varausaika 2 päivää.

VIP-lippu
sisältää paikan erillisestä katetusta VIP-katsomosta palveluineen. VIP-lippuun sisältyy laadukas lämmin ateria sekä kylmä juoma. VIP-lipulla pääset luonnollisesti jonon ohi sisälle.

Tapahtuma järjestetään Porvoossa aivan moottoritien tuntumassa Speedhooked Pitstopilla. Tapahtumapaikan osoite on Tiemestarinkatu 2, 06500 Porvoo. Paikalle ajaa esimerkiksi Helsingistä vain reilussa puolessa tunnissa!

Portilla lipun hinnat ovat:
Peruslippu 25 euroa.
Lapsilippu (7-12 vuotiaat) 15 euroa.
Perhelippu (2 aikuista + 2 lasta) 70 euroa.

Alle 7-vuotiaat pääsevät sisään ilmaiseksi lipullisen aikuisen kanssa.

Paikat ovat numeroimattomia seisomapaikkoja. Mikäli Suomen kesäkelit pääsevät yllättämään, on paikalla myös katettua katsomotilaa.
Kaikki lipputyypit vaihdetaan rannekkeisiin tapahtuman portilla.

***

Tapahtuma on siirtynyt uudelleen

Alkuperäisille päivämäärille 4.7.2020 tai 3.7.2021 ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisinaan. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 1.7.2021 mennessä.

Kommentoi tapahtumaa (0)