event-267165 event-267165

Musiikki, Messut ja markkinat

Iskelmä Festivaali Pori 2022


Järjestäjä:Kirjurinluoto
Paikka:Kirjurinluoto
Osoite:
28100 Pori
Pääsymaksu:
Lähde:Tiketti

Iskelmä Festivaali Pori 2022


ISKELMÄ PORI 2022 - LIPUT & INFO

Iskelmä Festivaali juhlitaan myös Porin Kirjurinluodossa 1.-2.7.2022!

Porissa nähdään jo aiemmin julkistetut Kaija Koo, BEHM, Suvi Teräsniska, J. Karjalainen ja Elastinen. Tuoreimpia kiinnityksiä ovat ”Kukaan ei koskaan” ja ”Tummilla teillä” hiteistään tuttu kymmenhenkinen Vesterinen Yhtyeineen -orkesteri, viime vuonna ”Haluun olla yksin” -biisillä pop-kartalle palannut Irina, menestyksekästä soolouraa tekevä Jonne Aaron, 80-luvun suomirock-jyrä Dingo ja groovaavaa reggaeta kesämenoon tarjoileva Jukka Poika.

Ohjelmaa täydentää lisäksi yksi Suomen menestyneimmistä miesartisteista Lauri Tähkä ja ”Syntisten pöytä”-hitillään koko kansan pop-kuningattaren noussut Erika Vikman.

Ohjelma täydentyy vielä kevättalven aikana.

PERJANTAI 1.7.
BEHM, Elastinen, Suvi Teräsniska, Vesterinen Yhtyeineen, Irina

LAUANTAI 2.7.
Lauri Tähkä, Kaija Koo, J. Karjalainen, Erika Vikman, Dingo, Jukka Poika, Jonne Aaron

Iskelmä festivaali Pori
Facebook
| Instagram @iskelmafestivaaliFestivaalilippujen varausaika 2 päivää.
Kaikki festivaaliliput vaihdetaan rannekkeisiin.

Lipun ostaneiden asiakkaiden yhteystiedot luovutetaan järjestäjälle tiedottamista/ohjeistamista varten.

VIP-LIPPU SISÄLTÄÄ:
- Sisäänpääsyn festivaalialueelle
- Pääsyn VIP-alueelle, jossa omat anniskelu- ja ravintolapalvelut sekä wc-tilat
- VIP-passin kaulanauhalla sekä VIP-rannekkeen
- Buffetruokailun VIP-alueella (yksi ruokailu per päivä)

VIP-lippuja ei ole mahdollista maksaa kulttuurimaksuvälineillä.

KARAVAANILIPUT JA INFO

Iskelmä Himoksen leirintä- ja karavaanialueet ovat vain festivaalin asiakkaille, ja niillä majoittuakseen jokainen asiakas tarvitsee karavaanilipun tai matkaajalipun lisäksi festivaalilipun tai rannekkeen, joka on voimassa tulopäivästä festivaalin loppuun asti.

LIPUN OSTAMINEN

Liput tulee maksaa heti. Erillistä varausmaksua tai -mahdollisuutta ei ole. Karavaani- ja matkaajalippujen ostorajoitus on 1 lippu/henkilö, jotta saamme saapumisohjeet lähetettyä oikein jokaiselle karavaanari- ja matkaaja-asiakkaalle. Ostorajoituksella pyritään myös välttämään lippujen väärinkäyttöä ja jatkomyyntiä epävirallisissa kanavissa.

Kirjoitathan ostotilanteessa sähköpostisi oikein, sillä pääsylipun lisäksi sinulle toimitetaan sähköisesti myös tarkemmat saapumisohjeet ja aikataulut lähempänä tapahtumaa.

KARAVAANILIPUT

  • Karavaanilippu on tarkoitettu asuntoautolle tai asuntovaunulle.
  • Matkaajalippu on tarkoitettu esimerkiksi matkailubusseille, rekasta muunnetuille matkailuajoneuvoille sekä muille vastaaville isokokoisille ajoneuvoille.

**

  • Autopaikka (sähkötön) Mahdollistaa henkilöauton ajamisen iskelmäluoto karavaanialueelle. Paikka on sähkötön.
    Jos seurueella on useampia ajoneuvoja, esimerkiksi kaksi henkilöautoa, tulee ylimääräiselle ajoneuvolle varata paikka karavaanialueelta.

Karavaanipaikat eivät ole numeroituja, vaan paikat jaetaan saapumisjärjestyksessä. Karavaani- sekä matkaajalippuja on saatavilla SÄHKÖLLISINÄ sekä SÄHKÖTTÖMINÄ.

Sähkölliset paikat sisältävät yhden suko-pistorasian. Sähkö on tarkoitettu vain matkailuajoneuvon oman/kiinteän lämmityksen, jääkaapin ja valaistuksen käyttöön. Ylimääräiset ja irralliset laitteet voivat aiheuttaa ylikuormituksen tai oikosulun. Jatkojohdot ja adapterit tulee olla matkaajalla itsellään.

Sähkötömät paikat EIVÄT sisällä sähköä.

Lisätiedot

ISKELMÄLUOTO-KARAVAANIALUE

Karavaanialue on aivan festarialueen läheisyydessä, matkaa alle 500 metriä, ja sieltä löytyy festarivessat ja konttisuihkut. Lisätietoja karavaanialueesta julkaistaan kevään aikana.

Karavaanialue on vain festivaalin asiakkaille, ja niillä majoittuakseen jokainen asiakas tarvitsee karavaanilipun tai matkaajalipun lisäksi festivaalilipun tai rannekkeen, joka on voimassa tulopäivästä festivaalin loppuun asti.

Saapuminen alueelle aikaisintaan To 30.6. klo 12:00, poistuminen viim. sunnuntain aikana.

Lippu tulee olla mukana karavaanialueelle saapuessa, jolloin ne luetaan sähköisesti ja vaihdetaan paikkaa merkitsevään lappuun paikan päällä.

Irralliset etuteltat, perkolat, kaiteet, pop-up-teltat, leirintäteltat, paviljongit tai muut vastaavat teltat autojen läheisyydessä ovat turvallisuussyistä kiellettyjä.

Lisätietoa karavaanipaikoista ja -lipuista löydät festivaalin majoitusinfosta

PÄIVÄPARKKI

Tapahtumassa on maksullinen pysäköintijärjestely. Pysäköintimaksu maksetaan parkkilipunmyyjälle. Päiväparkki sijaitsee festivaalialueen läheisyydessä. Päiväparkit oikeuttavat pysäköintiin päiväparkkialueella lipussa ilmoitettuna päivänä. Päiväparkkialueelle pysäköidyssä autossa ei saa majoittua.