event-280769 event-280769

Musiikki

Justin Bieber


Järjestäjä:Kaisaniemen puisto
Paikka:Kaisaniemen puisto
Osoite:Kaisaniemen puistokuja 3
Helsinki
Pääsymaksu:
Lähde:Tiketti

Justin Bieber

Justin Bieberin maailmankiertue saapuu Helsingin Kaisaniemeen elokuussa

Maailman suurimman poptähden Justin Bieberin Justice maailmankiertue saapuu Helsingin Kaisaniemeen, 9. elokuuta 2022. Bieber kiertää toukokuusta 2022 maaliskuuhun 2023 asti viidellä mantereella, matkustaa yli 20 maahan ja esiintyy yli 90 kertaa.

Uudet päivämäärät seuraavat hänen äskettäin ilmoitettua 52-päiväistä 2022 Pohjois-Amerikan kiertuettaan, joka starttaa San Diegosta 18 helmikuuta. Jokainen ilta lupaa juhlaa sekä Justinille että hänen faneilleen, jotka ovat odottaneet uusia konsertteja siitä lähtien, kun pandemia syrjäytti aiemmin ilmoitetut vuoden 2020 keikat. Kansainvälinen kiertue alkaa toukokuussa 2022 Meksikosta ja jatkuu sen jälkeen Skandinaviaan elokuussa. Etelä-Amerikkaan, Etelä-Afrikkaan ja Lähi-itään kiertue saapuu syys- ja lokakuussa ja jatkuu sieltä Australiaan ja Uuteen-Seelantiin marras- joulukuussa ennen saapumistaan Britanniaan ja muualle Eurooppaan alkuvuodesta 2023.

Justice World Tour on nimetty Justinin uusimman hittialbumin Justice mukaan. Maaliskuussa 2021 julkaistu albumi debytoi striimatuimpana albumina 117 maassa. Albumi kappaleineen on vienyt jo globaalin pop-ilmiön täysin uusiin korkeuksiin.

"Justice" on kerännyt maailmanlaajuisesti lähes 9 miljardia striimausta, valtavien kansainvälisten hittien, kuten "Anyone", "Lonely" ja "Holy" siivittämänä. Ne keräsivät jo 2 miljardia striimausta ennen uuden albumin julkaisua. Näitä seurasi lisäksi albumin megahitti ”Peaches”, joka on kerännyt tähän mennessä yli 2,5 miljardia striimausta. Kid LAROIn kanssa tehty duetto 'Stay' julkaistiin tämän vuoden heinäkuussa, ja siitä tuli kaikkien aikojen nopeiten miljardi suoratoistoa saavuttanut kappale Spotifyssa.

Lisätietoja tapahtumajärjestäjän sivulta täältä.Peruslippu alk. 129 €
Oikeuttaa sisäänpääsyn alueelle.

Fanzone alk. 249 €
Oikeuttaa sisäänpääsyyn alueelle ja rajatulle Fanzone-aluelle aivan lavan edestä. Fanzone-lipulla pääset sisään omaa sisääntulokaistaa.

VIP alk. 249 € (K-18)
VIP-lippu (K-18) oikeuttaa sisäänpääsyyn alueelle ja sen VIP-alueille. VIP-asiakkaana pääset sisään käyttämällä omaa VIP-sisääntulokaistaa. VIP-alueelta näet kentän kokonaisuutena parhaalla mahdollisella tavalla.

VIP tarjoaa useita eksklusiivisia palveluita, joihin kuuluvat mm. omat WC-tilat ja baarit henkilökuntineen. VIP-liput eivät sisällä ruokaa tai juomaa. VIP-alueen ikäraja on 18-vuotta. Lisätietoa palveluista on luvassa lähiaikoina.