event-291284 event-291284

Teatteri ja ooppera, Tanssi

Tanssiteatteri Tsuumi: Linnanjuhlat


Järjestäjä:Hotelli Arthur
Paikka:Hotelli Arthur
Osoite:Vuorikatu 19
00100 Helsinki
Pääsymaksu:
Lähde:Tiketti

Tanssiteatteri Tsuumi: Linnanjuhlat

Linnanjuhlat on ikonisia Presidentinlinnan itsenäisyyspäivän juhlia mukaileva elämyksellinen esitys, jossa yhdistyy teatteri, tanssi, juhlahumu ja makuelämykset. Vihdoinkin kaikki halukkaat saavat kutsun!

Linnanjuhlien esityksen muoto mukailee perinteisen Linnan juhlan kulkua – vapaasti soveltaen! Juhlapaikassa ei ole katsomoa tai pöytäpaikkoja vaan vieraat seuraavat tapahtumia vapaasti tilassa oleillen, osallistuen ja katsoen. Esityksen aikana on myös aikaa vapaaseen seurusteluun ja illanviettoon muiden juhlavieraiden ja oman seurueesi kanssa. Illan aikana, esityksen lomassa nautitaan cocktail -tyylistä juhlaruokaa buffetpöydästä. Illan menu on saanut innoituksensa Itsenäisyyspäivän vastaanoton perinteisestä tarjoilusta. Drinkkibaari on avoinna koko esityksen ajan ja sieltä on mahdollista ostaa virvokkeita illan kuluessa.

Linnanjuhlat on tarjoiluehdotus: yksi mahdollinen tapa toteuttaa presidentinlinnan juhlavastaanotto. Pönötyksen ja yltiöpäisen tanssin yllätyksellinen cocktail kutsuu kurkistamaan 2020-luvun yksilön persoonallisuusponnistuksia. Haluatko olla tavis vai julkkis? Nyt sinulla on mahdollisuus itse valita. Lainaa haluamasi ansiomerkit ja heittäydy esiintyjien kanssa karnevaaliin, jossa hyvä ja huono maku vihdoinkin solmivat liiton.

Tarjolla on muun muassa taianomainen juhlaesitelmä aiheesta "Nyt se on totta! Kakun voi sekä syödä että säästää" sekä henkilökohtaiset meriitit toiveidesi mukaisiksi uusiva statusklinikka. Tietenkin valikoima suosituimpia etikettivirheitä, hirvittävän vaivaannuttava juhlakatrilli ja eeppiset jatkot!

Lippuvarauksen jälkeen vastaanotat virallisen kutsun, jossa saat tarkat ohjeet iltaa varten. Näihin juhliin muuten et voi ylipukeutua. Tule mieli avoinna valmiina yllättymään!

Linnanjuhlien menu

 alkoholiton alkujuoma

  • porovoileipäkakkua
  • kanttarellivoileipäkakkua
  • rieskarullia savupallastäytteellä
  • tattipiirakkaa
  • fetasalaattia
  • tuulihattuja nokkospesto-tuorejuustolla
  • suomalaisia juustoja ja hilloja ja siemennäkkileipää ja hedelmiä ja jotain kivaa
  • molemmista päistä syötävä kakku
  • tuulihatut

Menusta löytyy laktoosittomia vaihtoehtoja ja yleisimmät allergeenit on huomioitu menun suunnittelussa. Gluteenittomasta ja vegaaniruokavaliosta pyydämme ilmoittamaan etukäteen, viimeistään viikkoa ennen esitystä, osoitteeseen: linnanjuhlat@tsuumi.com. Vain ennakkoon ilmoitettuihin ruokavalioihin voimme reagoida.


Asiakkaiden yhteystiedot luovutetaan järjestäjälle tiedottamista/ohjeistamista varten.

Facebook: LinnanjuhlatEsityksen kesto: noin 2,5 tuntia

Lipunmyynti päättyy 2 vuorokautta ennen tapahtuman alkua.

Lipunostajien tiedot luovutetaan tapahtumajärjestäjälle tiedottamista varten. Lisäohjeet tilaan saapumiseen ja siellä toimimiseen lähetetään asiakkaille lähempänä tapahtumaa.

Kommentoi tapahtumaa (0)