event-299656 event-299656

Lasten tapahtumat

ANTTI TUISKU: VIP SKY MAYHEM DINNER & SHOW


Järjestäjä:Antti Tuisku
Paikka:Nokia Arena, Sky Lounge 6.krs
Osoite:Kansikatu 3
33100 Tampere
Pääsymaksu:232.8

Lähde:Lippu.fi

ANTTI TUISKU: VIP SKY MAYHEM DINNER & SHOW

ANTTI TUISKUN MAYHEM-AREENAKIERTUEELLE VALTAVA SUOSIO – LISÄKONSERTTI MYÖS TAMPEREELLE!

Antti Tuiskun keväällä 2023 järjestettävän Mayhem-areenakiertueen lipunmyynti alkoi maanantaina 19.9. Kiertueelle myytiin jo ensimmäisen vuorokauden aikana yli 40 000 lippua! Tampereen, Kuopion, Lahden, Rovaniemen ja Helsingin konsertit varattiin välittömästi loppuun ja kovan kysynnän vuoksi Helsingin Jäähalliin julkistettiin heti maanantaina lisäkonsertti. Hurjan suosion vuoksi myös Tampereelle järjestetään lisäkonsertti lauantaina 1.4.2023. Liput myynnissä nyt!

Antti iloitsee kiertueen suosiosta:

”Tällä hetkellä Espanjan aurinkoa ja pilvetöntä taivasta enemmän lämmittää tieto siitä, että valtava joukko ihmisiä on tulossa juhlimaan meidän kanssa vielä kerran ensi keväänä. Olen liikutukseen asti onnellinen siitä, että julkaisemamme Mayhem-areenakiertue on saanut näin valtavan hienon vastaanoton!”

Helsingin Olympiastadionille yli 70 000 ihmisen jättiyleisön Bailantai-spektaakkeleillaan 9.9. ja 10.9. kerännyt Antti Tuisku tulee jäämään pitkälle tauolle kevään kiertueen jälkeen. Häneltä on ilmestynyt yhteensä 12 levyä, joista viimeisin pitkäsoitto Valittu kansa nousi avausviikollaan albumilistan ykköseksi ja palkittiin Emma gaalassa Kritikoiden valintana. Kaiken kaikkiaan Antti Tuiskun musiikkia on kuunneltu suoratoistopalveluissa 250 miljoonaa kertaa ja hänen albumeitaan on myyty lähes puoli miljoonaa kappaletta. Antti Tuisku on myös palkittu seitsemällä Emmalla.

Antti Tuisku – Mayhem-areenakiertue
Pe 31.3. Tampere, Nokia Arena
La 1.4. Tampere, Nokia Arena LISÄKONSERTTI
Pe 14.4. Kuopio, Olvi Areena
La 15.4. Lahti, Lahtihalli LOPPUUNVARATTU
Pe 21.4. Seinäjoki, Seinäjoki Areena
La 22.4. Turku, Gatorade Center
Pe 28.4. Oulu, Ouluhalli
La 29.4. Rovaniemi, Lappi Areena LOPPUUNVARATTU
Pe 5.5. Helsinki, Jäähalli LISÄKONSERTTI
La 6.5. Helsinki, Jäähalli

Kommentoi tapahtumaa (0)