event-302233 event-302233

Teatteri ja ooppera

ILMAN SINUA


Järjestäjä:Turun Kaupunginteatteri
Paikka:Turun kaupunginteatteri, Pieni näyttämö
Osoite:Itäinen Rantak. 14
20100 Turku
Pääsymaksu:min 34.0 € - max 39.0

Lähde:Lippu.fi

ILMAN SINUA

Ilman sinua
Näe minut

Mikä pitää parisuhteita kasassa? Mitä voi tehdä, kun kumppani tuntuu katsovan ohitsesi? Miten uskottomuus muuttaa ihmisiä?

Mari ja Panu ovat keski-ikäinen akateeminen pariskunta, Johanna ja Patrik ruuhkavuosiaan yhdessä eläviä kolmekymppisiä. Heistä kahden polut risteävät liiankin läheisesti, mistä seuraa draamaa molempiin pitkiin parisuhteisiin. Älykkäitä, suoria ja kipeitä keskusteluja keventää tarkkanäköinen huumori ja osuva tilannekomiikka. Vaikka uskottomuus järisyttää elämää, ei se ole loppu - paitsi ehkä vanhalle ja tutulle.

Ilman sinua -draama pyörii perhe-elämän, pettämisen ja yhdessä jatkamisen edellytysten ympärillä ja liikkuu rakkauden ja seksin rajapinnoilla. Parisuhdedynamiikan kiemuroita avataan niin terapeutin vastaanotolla, kuin myös arkisemmissa kohtaamisissa.

Satu Rasilan näytelmäteksti toteutui alun perin Neljä-nimisenä kuunnelmana Radioteatteri liikkeellä -sarjassa vuonna 2016. Nyt se nähdään ensi kerran näyttämöllä Rasilan omana ohjauksena. Pariskuntia esittävät Minna Hämäläinen, Mikko Kouki, Sonja Pajunoja ja Eino Heiskanen, muita rooleja Ulla Reinikainen.

Kommentoi tapahtumaa (0)