event-287747 event-287747

Teatteri ja ooppera

MURHALOUKKU


Järjestäjä:Rauman teatteri
Paikka:Rauman teatteri
Osoite:Alfredinkatu 2
26100 Rauma
Pääsymaksu:min 15.0 € - max 30.0

Lähde:Lippu.fi

MURHALOUKKU

Murhaloukku – jännitysnäytelmä kahdessa näytöksessä.

Mustaa huumoria tihkuvan trillerin päähenkilö on uransa ehtoopuolella oleva kuuluisa näytelmäkirjailija Sidney Bruhl (Timo Julkunen), joka haaveilee vielä yhdestä menestysnäytelmä. Nuorella kollegalla, Clifford Andersonilla (Juha Kulmala), sen sijaan on julkaisua vaille valmis nerokkaan jännitysnäytelmän käsikirjoitus. Aloitteleva näytelmäkirjailija kaipaa kuitenkin vielä kokeneen ja tunnustetun huippuammattilaisen näkemystä.

Kunnian ja menestyksen himo voi tunnetusti ajaa ihmiset epätoivoisiin tekoihin. Tästä asetelmasta punoutuukin henkeäsalpaavien yllätysten verkko, joka ei jätä kylmäksi kuin uhrinsa...

Murhaloukku on yksi Broadwayn suurimpia menestysnäytelmiä, jota esitettiin vuonna 1978 nähdyn ensi-iltansa jälkeen neljän vuoden aikana yhteensä yli 1800 kertaa. Ira Levinin muita menestysteoksia ovat mm. käsikirjoitukset elokuviin Rosemaryn painajainen, Taivaansilpoja ja Stepfordin naiset.

Rauman teatteriin esityksen ohjaa aiemmin mm. Tampereen Teatterissa ja Porin Teatterissa teatterinjohtajana työskennellyt Reino Bragge. Mikko Viherjuuren suomentaman näytelmän lavastuksen ja puvustuksen suunnittelee Mikko Saastamoinen ja esityksessä nähtävät taistelukoreografiat ovat Oula Kitin käsialaa.

Rooleissa: Timo Julkunen, Ninni Kekki, Juha Kulmala, Mona Lehtola ja Raisa Sorri

Kommentoi tapahtumaa (0)