event-297417 event-297417

Lasten tapahtumat, Teatteri ja ooppera, Muut

THE ELVIS CONCERT 2023


Järjestäjä:The Elvis Concert
Paikka:Hyvinkääsali
Osoite:Kauppatori 1
05800 Hyvinkää
Pääsymaksu:32.0

Lähde:Lippu.fi

THE ELVIS CONCERT 2023

Elviksen legenda elää tänä päivänä vahvemmin kuin koskaan. Uuden elokuvan ansiosta uudet sukupolvet löytävät hänen musiikkinsa. Kappaleet kuten ‘Suspicious Minds’, ‘If I Can Dream’ ja ‘Unchained Melody’ löytävät jälleen kaikupohjaa nuoremmasta yleisöstä. Tämä erikoisshow tekee kunniaa miehelle ja hänen musiikilleen. Kaikki hänen parhaat laulunsa ovat mukana, tunteella esitettynä ja huippubändin autenttisuudelle, jossa soittavat loistavat muusikot ympäri maailmaa. Kirsikkana kakun päällä on, että eräät alkuperäisistä henkilöistä ovat mukana, mukaan lukien EDDIE GRAHAM, joka soitti lyömäsoittimia Elviksen taustalla hänen comebackin aikoihin (1969-1972). Grahamia voit kuulla sellaisissa levytyksissä kuin ‘I Just Can’t Help Believing’, ‘The Wonder Of You’ ja ‘An American Trilogy’, ja hänet voi nähdä konserttifilmissä ‘Elvis – That’s The Way It Is’ (Tämä on Elvis) vuodelta 1970. Tässä on outtake filmistä, jossa Elvis esittelee Eddie Grahami:

https://youtu.be/HRsTZXuP8ug

Toinen yllätys on, että Elviksen henkivartija ja ystävä DAVE HEBLER on myös paikalla. Hebler toimii Elviksen henkivartijana erittäin myrskyisänä aikana ja hän pääsi yhtenä harvoista tutustumaan Elviksen yksityiseen puoleen; ihmiseen, ei legendaan. Hebler on hyvin suorapuheinen ja kertoo peittelemättä laulajan viimeisistä vuosista. Olet tervetullut kysymään häneltä mitä vain ja saat ottaa kuvan hänen kanssaan. Tässä on video Elviksestä ja Davesta harjoittelemassa yhdessä karatea.

https://www.youtube.com/watch?v=OZ3i7WSbf3c

Laulajana tässä erinomaisessa showssa on Dwight Icenhower (USA), joka on voittanut Maailman Parhaan Elvis Tribute Artistin palkinnon jo neljästi. Dwightin ääni on niin lähellä Elvistä, että se on hämännyt jopa asiantuntijoita. Viimeisessä showssaan täällä Dwight lauloi Unchained Melodyn säestäen itseään pianolla aivan kuten Elviskin teki 1977. Se oli poikkeuksellinen hetki, hänen äänensä kuulosti aivan Elvikseltä ja onnistui toistamaan hienovaraisimmatkin vivahteet. Jos suljit silmäsi, tuntui aivan kuin Elvis olisi ollut huoneessa. Monet sanoivat jälkikäteen, että se antoi heille kylmiä väreitä ja joillekin jopa kyyneleitä. Se oli hieno hetki. Tästä on luvassa yksi noista erittäin hienoista illoista, jota voimme lämpimästi suositella ei vain Elvis-faneille, mutta kenelle tahansa, joka arvostaa hyvää musiikkia. Kuninkaan musiikki on ajatonta ja tämä show ei ainoastaan sisällä hänen hittinsä, mutta myös joitain gospel-lauluja ja b-puolia: ‘Hound Dog’, ‘Devil In Disguise’, ‘Don’t Be Cruel’, ‘How Great Thou Art’… ja paljon muita.

Suosittelemme lämpimästi!

Ikäraja: S
Kesto n. 2 h, sisältää väliajan

Kommentoi tapahtumaa (0)