event-311593 event-311593

Musiikki, Lasten tapahtumat

DIRTY LOOPS K-18


Järjestäjä:Dirty Loops
Paikka:Vanha Ylioppilastalo
Osoite:Mannerheimintie 3
00100 Helsinki
Pääsymaksu:44.5

Lähde:Lippu.fi

DIRTY LOOPS K-18

RUOTSALAINEN DIRTY LOOPS SAAPUU TOUKOKUUSSA HELSINKIIN

Maailmanmaineeseen noussut ja aiemmat keikkansa Suomessa loppuunmyynyt funk- ja fuusioyhtye Dirty Loops saapuu Helsinkiin! Tukholmalaisyhtye esiintyy Helsingin Vanhalla Ylioppilastalolla keskiviikkona 24. toukokuuta.

Valtavaan YouTube-suosioon noussut ja vankan fanikunnan kerännyt Dirty Loops sulauttaa soundissaan yhteen funkia, jazzia, discoa ja poppia, joiden seassa kuuluu myös elementtejä elektronisesta musiikista. Yhtye koostuu kolmesta kaveruksesta Jonah Nilssonista (laulu, koskettimet), Henrik Linderistä (basso) ja Aron Mellergårdhista (rummut). Nilsson ja Linder ovat lapsuudenystäviä, jotka tutustuivat Mellergårdhiin teinivuosinaan opiskellessaan samassa lukiossa. He kertovat perustaneensa Dirty Loopsin vuonna 2008 ilmaistakseen omaa genrerajoja rikkovaa tulkintaansa popmusiikista. Kaikki kolme ovat soittaneet vuosien ajan myös sessiomuusikkoina muille artisteille.

Ajankohtaisten pop-covereiden julkaisusta alkunsa saanut Dirty Loops kiinnitti nopeasti ruotsalaisen musiikkituottaja Andreas Carlssonin (mm. Britney Spears, Celine Dion, Bon Jovi ja Katy Perry) huomion. Hän auttoi yhtyettä löytämään yleisönsä ja solmimaan levytyssopimuksen. Dirty Loops julkaisi vuonna 2014 debyyttialbuminsa ”Loopified”, jolta löytyy myös suureen suosioon noussut ”Hit Me” -single. Yhtyeen viimeisin albumi ”Turbo” ilmestyi vuonna 2021.

Omien keikkojensa lisäksi Dirty Loops on lämmitellyt myös yhdysvaltalaisbändi Maroon 5:n kiertuetta Aasiassa ja Australiassa. Suomessa yhtye nähtiin edellisen kerran vuosi sitten huhtikuussa, jolloin kaksi keikkaa Helsingin Korjaamolla myytiin nopeasti loppuun.

KEIKKA:
Dirty Loops (SE)
Ke 24.5.2023 Vanha Ylioppilastalo, Helsinki
Ovet klo 19, ikäraja 18

LIPUT:
Palvelumaksuineen alk. 44,50 Lippu.fi:stä

Kommentoi tapahtumaa (0)