event-291535 event-291535

Musiikki, Messut ja markkinat

Iskelmä Festivaali Himos 2023


Järjestäjä:Himos Park
Paikka:Himos Park
Osoite:Länsi-Himoksentie 4
42100 Jämsä
Pääsymaksu:
Lähde:Tiketti

Iskelmä Festivaali Himos 2023

ISKELMÄ HIMOS 2023 - LIPUT & INFO

Iskelmä Festivaalit juhlitaan jälleen Himoksella 29.6.-1.7.2023.

Sekä HIMOKSELLA että PORISSA nähdään ensi kesänä LIVENÄ Haloo Helsinki!, Juha Tapio, Arttu Wiskari, Erin, Olli Halonen, STIG, Ressu Redford.

Iskelmä festivaali Himos 2023
Facebook | Instagram @iskelmafestivaali



Festivaalilippujen varausaika 2 päivää.
Kaikki festivaaliliput vaihdetaan rannekkeisiin.

Lipun ostaneiden asiakkaiden yhteystiedot luovutetaan järjestäjälle tiedottamista/ohjeistamista varten.

VIP-LIPPU SISÄLTÄÄ:
- Sisäänpääsyn festivaalialueelle
- Pääsyn VIP-alueelle, jossa omat anniskelu- ja ravintolapalvelut sekä wc-tilat
- VIP-passin kaulanauhalla sekä VIP-ranneke
- Buffetruokailu VIP-alueella/päivä

VIP-lippuja ei ole mahdollista maksaa kulttuurimaksuvälineillä.

SAAVUTETTAVUUS
Avustajan pääsee aina tapahtumaan veloituksetta, mutta avustettavan on ostettava pääsylippu. Myynnissä oleva ”pyörätuolilippu” on tarkoitettu vain pyörätuolia käyttävälle asiakkaalle. Muut asiakkaat, jotka tarvitsevat avustajaa päivittäiseen toimintaansa ostavat tavallisen pääsylipun. Avustajakäytännöistä voit lukea lisää täältä.

ISKELMÄ LEIRINTÄ- JA KARAVAANIALUEET

Iskelmän leirintä- ja karavaanialueet ovat saaneet uudet nimet, joihin voit tutustua alapuolelta löytyvästä kartasta.
Lisätiedot: www.iskelmafestivaali.fi/himos

Iskelmä Himoksen leirintä- ja karavaanialueet ovat vain festivaalin asiakkaille, ja niillä majoittuakseen jokainen asiakas tarvitsee festivaalilipun tai rannekkeen, joka on voimassa tulopäivästä festivaalin loppuun asti.

iskelma_himos_2023_karavaanialueet
Iskelmä Himos karavaanialueet (klikkaa suuremmaksi)

Iskelmä Himoksen asiakkaita palvelee kuusi väliaikaisesti rakennettua karavaanialuetta:

METSÄ -ALUE
Karavaanialue sijaitsee Luoteisrinteiden alla n. 2 km päässä festarialueesta, mukavalla paikalla metsän ja rinteiden ympäröimänä. Polkupyörällä pääsee helposti festarialueelle joko Iskelmä Niitty ja Hiekka -alueiden kautta tai Patajoentieltä, ja lisäksi festaribussi kulkee alueen kautta. Metsä-alueella on myös konttisuihkut ja festariwc:t.

LAAKSO -ALUE
Tämä karavaanialue sijaitsee noin 700 metrin päässä festivaalialueesta. Alue on jakautunut kahteen eri osaa, jotka kokeneet Iskelmä kävijät saattavat muistaa nimillä Pepsi sekä Ilta-Sanomat. Laaksossa on festariwc:t sekä suihkutilat. Alueelta on hyvät pyöräily- ja kävely-yhteydet festarialueelle, tai matkata voi myös festaribussilla!

NIITTY -ALUE
Iskelmän Niitty -alue on ruohikkopohjainen alue, joka sijaitsee noin 700 metrin päässä festivaalialueesta. Alueella on festariwc:t sekä konttisuihkut ja nuotiopaikan. Iskelmä –alueilta on hyvät pyöräily- ja kävely-yhteydet festarialueelle. Matkaa voi taittaa myös festaribussilla! Iskelmä Niityltä löydät leirintäalueen palveluita kuten ohjelmaa, maksullisen saunakylän, kioskin sekä muita viikonloppuasi viihdyttäviä palveluita. Niitylle on rakennettu myös valmiiksi pystytetyt majoitusvaihtoehdot kuten Iskelmä teltat ja Iskelmä Premium teltat. Niityllä majoittuvat myös omilla teltoillaan leiriytyjät, sekä sähköttömät karavaani- ja autopaikat.

HIEKKA –ALUE
Iskelmä Hiekka –alue on hiekkapohjainen kenttä, joka sijaitsee noin 700 metrin päässä festivaalialueesta. Alueella on festariWC:t ja konttisuihkut. Iskelmä –alueilta on hyvät pyöräily- ja kävely-yhteydet festarialueelle. Matkaa voi taittaa myös festaribussilla!

RANTA-ALUE
Ranta-alue on oma alueensa pohjoisrinteiden luona, Patalahden rannalla. Festivaalialueelle on matkaa noin 2,5 kilometriä. Patajoentie menee alueen läpi, ja ohi kulkee festaribussi tapahtuman aikaan. Ranta-alueelta on myös hyvä kävely-/pyörätie festivaalialueelle. Alue on kauniin järven rannalla, mutta ei mahdollista nimestään huolimatta asiakkaille uimista.

KARAVAANI- JA MAJOITUSLIPUT

Lippuja ei voi varata.
Erillistä varausmaksua tai -mahdollisuutta ei ole. Kirjoitathan ostotilanteessa sähköpostisi oikein, sillä pääsylipun lisäksi sinulle toimitetaan sähköisesti myös tarkemmat saapumisohjeet ja aikataulut lähempänä tapahtumaa. Tämän vuoksi karavaani- ja matkaajalippujen ostorajoitus on 1 lippu/henkilö, jotta saamme saapumisohjeet lähetettyä oikein jokaiselle karavaanari- ja matkaaja-asiakkaalle. Ostorajoituksella pyritään myös välttämään lippujen väärinkäyttöä ja jatkomyyntiä epävirallisissa kanavissa.

Lisätiedot lipuista:
www.iskelmafestivaali.fi/himos

KARAVAANILIPUT
Karavaanilippu oikeuttaa karavaanikulkuneuvon (karavaaniauto tai karavaanivaunu ja vetoauto) pääsyyn sille alueelle johon lippu on ostettu. Lippu vaihdetaan karavaanipaikkaa merkitsevään lappuun paikan päällä.

SÄHKÖTÖN - Myynnissä Niitty -alueelle
SÄHKÖLLINEN - Myynnissä kaikille alueille

MATKAAJALIPPU
Matkaajalippu oikeuttaa suurikokoisen matkailuajoneuvon kuten esimerkiksi linja-auton, matkailubussin, nightlinerin, kuorma-auton, rekasta muunnetun matkailuajoneuvon tai muun vastaavan majoituskäyttöön suunnitellun tai muokatun ajoneuvon tuomiseen alueelle, johon paikka on ostettu. Matkaajalippu vaihdetaan Matkaajapaikkaan merkitsevään lappuun paikanpäällä.

SÄHKÖTÖN - Myynnissä Niitty -alueelle
SÄHKÖLLINEN - Myynnissä Hiekka, Niitty & Metsä -alueille

SAUNALLISEN AJONEUVON LIPPU
Saunallisen ajoneuvon lippu oikeuttaa saunan sisältävän ajoneuvon tuomisen alueelle, johon paikka on ostettu. Lippu vaihdetaan saunallisen ajoneuvon paikkaa merkitsevään lappuun paikan päällä.

SÄHKÖLLINEN - Myynnissä Metsä & Hiekka -alueille

SILENT-HIMOS/HILJAISET PAIKAT
Haluatko varmistaa makoisat yöunet festivaaliviikonloppuna? Iskelmä Himoksen karavaanialueelle myydään rajoitettu erä majoituspaikkoja, joilla voit lunastaa paikkasi Silent Himos -alueelta. Jokainen lipun ostanut sitoutuu noudattamaan hiljaisuutta päivittäin aikavälillä 24.00-07.00. Hiljaisuuden toteutumista valvotaan tehostetusti ja alue sijaitsee rauhallisella paikalla.

SÄHKÖLLINEN KARAVAANI - Myynnissä Niitty & Metsä -alueelle
SÄHKÖLLINEN MATKAAJA - Myynnissä Metsä -alueelle
SAUNALLINEN - Myynnissä Metsä -alueille

TELTTAPAIKKA OMALLE TELTALLE
Telttapaikka-lipulla voi tuoda ja pystyttää oman teltan Iskelmän Niitty -alueelle. Telttapaikat ovat telttakohtaisia, eli jos samassa teltassa majoittuu esimerkiksi kolme ihmistä, tarvitsee ryhmän ostaa silti vain yksi telttapaikka. Jokaisella tulee olla kuitenkin olla voimassa oleva festivaaliranneke majoittumispäivästä festivaalin loppuun asti.

Myynnissä Niitty -alueelle

ISKELMÄ –TELTTA
Iskelmä-teltat ovat uusia, puolijoukkuetelttamaisia, siistejä majoitusratkaisuja isommallekin kaveriporukalle! Teltta on valmiiksi pystytetty, ja se on lukittavissa.
Yhdessä teltassa majoittuu mukavasti sänkyjen kanssa 5 henkeä tai omilla patjoilla 12 henkeä.
Sängyt on ostettava erikseen lisätilauksena teltan oston yhteydessä. Sänkyjä ei voi ostaa irrallisena ja yksittäin, jotta tiedämme, mihin telttaan ja kuinka monta sänkyä pystyttää.


Myynnissä Niitty -alueelle

PREMIUM ISKELMÄ-TELTTA
Premium iskelmä-teltta sisältää kahden hengen majoituksen sisustetussa luksusteltassa.
Valmiiksi pystytetyssä teltassa on sängyt, petivaatteet sekä lakanat kahdelle hengelle. Lippuun sisältyy myös autopaikka leirintäalueelta sekä aamiaisboxin kahdelle hengelle.
Halutessasi voit majoittua Premium Iskelmä-teltassa myös useamman hengen voimin. Lisähenkilöt erillismaksusta: 140€/hlö. Majoittujien maximimäärä teltassa on neljä henkilöä.

Myynnissä Niitty -alueelle

ISKELMÄPARKKI
Iskelmäparkki -lipulla voi pysäköidä auton parkkipaikalle, joka sijaitsee Luoteisrinteiden alla n. 2 km päässä festarialueesta. Polkupyörällä pääsee helposti festarialueelle joko Iskelmä Niitty ja Hiekka -alueiden kautta tai Patajoentieltä, ja lisäksi festaribussi kulkee alueen kautta.

Parkkipaikkalippu vaihdetaan parkkilippuun paikan päällä. Parkkipaikalla ei voi majoittua tai yöpyä.

3 päivän parkkilipulla voi pysäköidä to-su.

Kommentoi tapahtumaa (0)