event-291537 event-291537

Musiikki, Messut ja markkinat

Iskelmä Festivaali Pori 2023


Järjestäjä:Kirjurinluoto
Paikka:Kirjurinluoto
Osoite:
28100 Pori
Pääsymaksu:
Lähde:Tiketti

Iskelmä Festivaali Pori 2023

ISKELMÄ PORI 2023 - LIPUT & INFO

Iskelmä Festivaalit juhlitaan jälleen Porissa 30.6.-1.7.2023

Sekä HIMOKSELLA että PORISSA nähdään ensi kesänä LIVENÄ Haloo Helsinki!, Juha Tapio, Arttu Wiskari, Erin, Olli Halonen, STIG, Ressu Redford.

Iskelmä festivaali Pori
Facebook | Instagram @iskelmafestivaali



Festivaalilippujen varausaika 2 päivää.
Kaikki festivaaliliput vaihdetaan rannekkeisiin.

Lipun ostaneiden asiakkaiden yhteystiedot luovutetaan järjestäjälle tiedottamista/ohjeistamista varten.

VIP-LIPPU SISÄLTÄÄ:
- Sisäänpääsyn festivaalialueelle
- Pääsyn VIP-alueelle, jossa omat anniskelu- ja ravintolapalvelut sekä wc-tilat
- VIP-passin kaulanauhalla sekä VIP-rannekkeen
- Buffetruokailun VIP-alueella (yksi ruokailu per päivä)

VIP-lippuja ei ole mahdollista maksaa kulttuurimaksuvälineillä.

SAAVUTETTAVUUS

Avustajan pääsee aina tapahtumaan veloituksetta, mutta avustettavan on ostettava pääsylippu. Myynnissä oleva ”pyörätuolilippu” on tarkoitettu vain pyörätuolia käyttävälle asiakkaalle. Muut asiakkaat, jotka tarvitsevat avustajaa päivittäiseen toimintaansa ostavat tavallisen pääsylipun. Avustajakäytännöistä voit lukea lisää täältä.

ISKELMÄ PORI KARAVAANIALUE

Iskelmä Festivaali Porin karavaanialue Iskelmäluoto on aivan festarialueen läheisyydessä, matkaa alle 500 metriä, ja sieltä löytyy festarivessat ja konttisuihkut.
Lisätietoja karavaanialueesta julkaistaan kevään 2023 aikana. Karavaanialue on tarkoitettu vain Iskelmä Festivaalin asiakkaille. Karavaanilipun tai matkaajalipun lisäksi jokaisella majoittujalla tai alueella vierailevalla tulee olla voimassa oleva festivaaliranneke tai festivaalilippu koko tapahtuman ajalle.

Lisätiedot: www.iskelmafestivaali.fi/pori

KARAVAANILIPUT (sähköllinen/sähkötön)
Karavaanilippu oikeuttaa karavaanikulkuneuvon (karavaaniauto tai karavaanivaunu ja vetoauto) pääsyn Iskelmä Festivaali Porin karavaanialueelle. Lippu vaihdetaan karavaanipaikkaa merkitsevään lappuun paikan päällä.

Sähköllinen paikka sisältää yhden suko-pistorasian. Sähkö on tarkoitettu vain matkailuajoneuvon oman/kiinteän lämmityksen, jääkaapin ja valaistuksen käyttöön, ylimääräiset ja irralliset laitteet voivat aiheuttaa ylikuormituksen tai oikosulun. Jatkojohdot ja adapterit tulee olla matkaajalla itsellään.

MATKAAJALIPUT (sähköllinen/sähkötön)
Matkaajalippu oikeuttaa suurikokoisen matkailuajoneuvon kuten esimerkiksi linja-auton, matkailubussin, nightlinerin, kuorma-auton, rekasta muunnetun matkailuajoneuvon, saunan sisältävän matkailuajoneuvon tai muun vastaavan majoituskäyttöön suunnitellun tai muokatun ajoneuvon tuomiseen Iskelmä Festivaali Porin karavaanialueelle.

Sähköllinen paikka sisältää yhden suko-pistorasian. Sähkö on tarkoitettu vain matkailuajoneuvon oman/kiinteän lämmityksen, jääkaapin ja valaistuksen käyttöön, ylimääräiset ja irralliset laitteet voivat aiheuttaa ylikuormituksen tai oikosulun. Jatkojohdot ja adapterit tulee olla matkaajalla itsellään.

AUTOPAIKKA LEIRINNÄSSÄ (SÄHKÖTÖN)
Mahdollistaa henkilöauton ajamisen karavaanialueelle. Paikka on sähkötön. Jos seurueella on useampia ajoneuvoja, esimerkiksi kaksi henkilöautoa, tulee ylimääräiselle ajoneuvolle varata paikka karavaanialueelta. Paikka on sähkötön.

TELTTAPAIKKA OMALLE TELTALLE
Telttapaikka-lipulla voi tuoda ja pystyttää oman teltan leirintäalueelle. Telttapaikat ovat telttakohtaisia, eli jos samassa teltassa majoittuu kolme ihmistä, tarvitsee ryhmän ostaa silti vain yksi telttapaikka. Jokaisella tulee olla kuitenkin olla voimassa oleva festivaaliranneke majoittumispäivästä festivaalin loppuun asti.

PÄIVÄPARKKI PE/LA/2PV
Tapahtumassa on maksullinen pysäköintijärjestely. Päiväparkki sijaitsee festivaalialueen välittömässä läheisyydessä. Päiväparkkialueelle pysäköidyssä autossa ei saa majoittua.
Päiväparkkilippu oikeuttaa pysäköintiin päiväparkkialueella seuraavaan päivään klo 12:00 asti.
Esim. Perjantain päiväparkki mahdollistaa pysäköinnin päiväparkkialueella perjantaista lauantaihin klo 12:00 asti.

Kommentoi tapahtumaa (0)