event-307188 event-307188

Musiikki

Kiuas


Järjestäjä:Tavastia-klubi
Paikka:Tavastia-klubi
Osoite:Urho Kekkosen katu 4 - 6
00100 Helsinki
Pääsymaksu:alk.29

Lähde:Tiketti

Kiuas


KIUAS TAVASTIALLE 3.6.2023!

Kiuas lämpenee jälleen kesäkuussa! Läkähdyttävän kuuman paluun niin festari- kuin klubilavoille tehnyt metalliyhtye Kiuas käristää Helsingin Tavastia-klubin lauantaina 3. kesäkuuta.

Alkuperäiskokoonpanollaan esiintyvä yhtye teki alkutalvesta 2022 paluukiertueen, jonka Helsingin On The Rocksin keikan liput vietiin käsistä jo kuukausia ennen keikkapäivää. Tälläkään kertaa ei siis kannata aikailla. Liput Tavastialle ovat myynnissä NYT!

Vuonna 2000 perustettu Kiuas julkaisi ensimmäisen albuminsa ”The Spirit Of Ukko” vuonna 2005. Bändin toistaiseksi viimeisin levy on vuonna 2010 julkaistu ”Lustdriven” ja Tavastialla päästään kuulemaan uusia KIUAS-anthemeita ensimmäistä kertaa livenä Helsingissä!

Tavastian turvallisuusohje

    Tavastialla on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa

Saavutettavuus

Tapahtumapaikka on esteetön.


Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta! 

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!



Liput ovelta 25 €, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta .

Kommentoi tapahtumaa (0)