event-307776 event-307776

Teatteri ja ooppera

La Morale Absurde ja Pertskeles!


Järjestäjä:Teatteri-illat
Paikka:Teatteri-illat
Osoite:Rinnekatu 5
37600 Valkeakoski
Pääsymaksu:
Lähde:Tiketti

La Morale Absurde ja Pertskeles!

Teatteri-illat tarjoaa laadukkaita kantaesityksiä kotimaisista puhenäytelmistä. Saman illan aikana nähdään kaksi erilaista, hyväntuulista ja ennennäkemätöntä pienoisnäytelmää.

Tänä vuonna näyttämön valloittaa Joel Lehtonen romaaniensa roolihahmojen esikuvien kanssa näytelmässä Pertskeles! Lämminhenkinen kertomus kirjailijasta, ihmisistä ja rakkaudesta. Sitä ennen lavalla nähdään avantgarde La Morale Absurde, joka on yhdistelmä farssia ja dekkaria.

Lisätietoa näytelmistä täällä.

Facebook
Instagram



Ovet aukeavat 1h ennen esitystä.

Nettisivuilta vain suoria ostoja. Puhelinpalvelun kautta lippujen varausaika 2 päivää.

Alennuksiin oikeuttavat kortit tarkistetaan ovella

Kesto: noin 2h 15min (sis. väliajan)

***

Pääsymaksu sisältää kaiken, joten rahaa ei tapahtumaan tarvitse ottaa mukaan.

VIP-paketti sisältää ennen ja jälkeen esitystä pitkien ja painavien penkkien kantamista. Omat remppavaatteet mukaan.

Teatteri-illat järjestetään Kauppilanmäen museon historian tuoksuisessa työväentalossa. Istuimena on ajanhengenmukaiset pitkät selkänojattomat penkit. Oma istuinalusta tai pehmuste on viihtymistä parantava väline. Lämpimällä ilmalla sisällä on kuuma ja heti ilman viilentyessä tulee kylmä, joten pukeutumisessa kannattaa huomioida sää ja helteellä on syytä ottaa juomapullo mukaan.

Jos kulkeminen on hankalaa, niin suositellaan apuvälineeksi kävelykeppiä rollaattorin sijaan. Rinnekadun puolelta maasto on helppokulkuisempi kuin Kauppilankadun puolelta tullessa.

Pysäköinti on sallittu kadun varteen ja Kauppilankadulla on parkkipaikka sekä Kulttuurikeskus Luovan pihassa, josta on 200 metrin kävelymatka. Rinnekadun puolelta pääsee autolla pihaan, jonne voi myös pysäköidä. Pysäköinti on maksutonta kaikissa paikoissa. Linja-autoasemalta on 300 metrin kävelymatka.

Sisältövaroitukset: sopimaton kielenkäyttö, päihteet, itsemurha. Esityksiä ei suositella alle 13-vuotiaille.

LISÄTIETOA ESTEETTÖMYYDESTÄ

Kulku työväentaloon on hiekkapolkua ja nurmikkoa pitkin. Pyörätuolilla reitti on haastava ja itse työväentaloonkin on useampi porras. Sähköpyörätuolilla sisään ei pääse ollenkaan. Manuaalipyörätuolilla avustettuna sisään pääseminen on mahdollista, mutta ei helppoa. Kapea ja pieni WC sijaitsee toisessa rakennuksessa, jonne on muutama porras. Jos kulkeminen on hankalaa, niin suositellaan apuvälineeksi kävelykeppiä rollaattorin sijaan. Rinnekadun puolelta maasto on helppokulkuisempi kuin Kauppilankadun puolelta tullessa.

Lisää tietoa täällä.

Kommentoi tapahtumaa (0)