event-291536 event-291536

Musiikki, Messut ja markkinat

Provinssi 2023


Järjestäjä:Törnävänsaari
Paikka:Törnävänsaari
Osoite:
60200 Seinäjoki
Pääsymaksu:
Lähde:Tiketti

Provinssi 2023

Ihmisten juhlaa vietetään seuraavan kerran 29.6.-1.7.2023!

Friendly bird liput myynnissä su 10.7.2022 klo 23.59 asti

www.provinssi.fi
www.facebook.com/Provinssifestival
www.twitter.com/ProvinssiFest
www.instagram.com/provinssi

Friendly bird -lipun ostaneiden yhteystiedot luovutetaan tapahtumajärjestäjälle mahdollista myöhempää tapahtumaan liittyvää tiedottamista varten. Yhteystiedot luovutetaan myös Kivralle etujen lunastamista varten.



Suositusikäraja: 14 vuotta. Alle 12-vuotiaat voivat osallistua tapahtumaan ainoastaan täysi-ikäisen valvojan kanssa.
VIP-lipun ikäraja: K-18
Lue lisää ikärajoista: www.provinssi.fi/info

3 ja 2 päivän festivaaliliput vaihdetaan rannekkeeseen. 1 päivän festivaalilippua ei vaihdeta rannekkeeseen, sillä pääsee alueelle kerran.

VIP-liput (K-18): Kaikki VIP-liput vaihdetaan passiin ja rannekkeeseen. VIP-liput oikeuttavat pääsyyn festivaalialueelle sekä Provinssin VIP-alueelle. VIP-liput takaavat viihtyisän ja ainutlaatuisen festivaalikokemuksen erillisellä VIP-alueella, jolla on tarjolla laadukkaita ravintolapalveluita niin ruokien kuin juomien osalta. Alueelta löytyy VIP-vesivessat ja reilusti istumatilaa. VIP-lippuun ei sisälly ruokia tai juomia.

Lipun ostajien yhteystiedot kerätään talteen mahdollista myöhempää tapahtumaan liittyvää tiedottamista varten.

Lippuja ei saa käyttää kilpailu- tai arvontapalkintoina ilman tapahtumajärjestäjän lupaa.

Oikeudet aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin pidätetään. Osa ohjelmasta järjestetään esiintymispaikoissa, joissa on rajoitettu kapasiteetti tai K-18-ikäraja.

Mikäli tapahtumarajoitukset ovat voimassa, tapahtumaan osallistuminen edellyttää koronapassia 16 vuotta täyttäneiltä ja sitä vanhemmilta. Koronapassina toimii Omakannasta ladattava EU:n koronatodistus: www.kanta.fi/koronapassi. Koronapassi luetaan tapahtuman porteilla. Lukijasovellus ei kerää tai tallenna terveystietoja tai muita todistusten tietoja. Lataathan koronapassin puhelimeesi tai tulostat sen paperille ennen kuin saavut tapahtumapaikalle.

Kommentoi tapahtumaa (0)