event-306502 event-306502

Muut

LAUANTAI - MXGP FINLAND 2023


Järjestäjä:MXGP Finland
Paikka:Hyvinkään Vauhtipuisto
Osoite:Hikiäntie 1508
05820 Hyvinkää
Pääsymaksu:min 49.0 € - max 79.0

Lähde:Lippu.fi

LAUANTAI - MXGP FINLAND 2023

Motocrossin jättiläinen MXGP ja lajin kansainväliset supertähdet saapuvat jälleen Suomeen ensi kesänä. Tunnelma on taatusti katossa, kun Hyvinkään Vauhtipuistossa ajetaan motocrossin MM-sarjan ja EM-sarjan osakilpailut 29.-30.7.2023. Vauhdikkaan kisaviikonlopun aikana ajetaan MXGP-kuninkuusluokan lisäksi myös MX2-, EMX250- ja EMX125 -luokkien kilpailut.

Suomen MM-osakilpailu on motocross-fanien ja ystävien kesän tärkein kohtaamispaikka ja viikonlopun aikana päästään nauttimaan maailmanluokan motocross-viihteestä ja seuraamaan kansainvälistä huippumotocrossia upeissa puitteissa. Fiilistä ei tule puuttumaan, kun kisatunnelma jatkuu myös kilparadan ulkopuolella, kun motocross-väki kokoontuu tapaamaan toisiaan ja kannustamaan yhdessä suomalaisia kilpailijoita voittoon.

Tervetuloa viettämään kesäistä MXGP-vauhtiviikonloppua Hyvinkään Vauhtipuistoon!

Pääsylippu sisältää tapahtumaan pääsyn lisäksi ohjelmalehtisen, koodin MXGP TV:seen Suomen osakilpailussa, sekä alennuskoodin MXGP TV -kauppaan. Alennuskoodi tullaan toimittamaan lipunostaneille jälkikäteen. Ohjelmalehtinen ja Suomen osakilpailun MXGP TV -koodi ovat saatavilla tapahtuma-alueella.
MXGP TV:n kautta pääset seuraamaan oman mobiililaitteen näytöltä aikatauluja, tuloksia, ja paljon muuta. Alueella olevista screeneistä näet kilpailutapahtumat suorana.
Tapahtuman screenit sijaitsevat rata-alueella sekä ravintola-alueella.
Lauantaina ajetaan aika-ajot sekä osa ensimmäisistä kilpailuista. Sunnuntain ohjelma koostuu kilpailuista. Viikonlopun tarkempi aikataulu tullaan julkaisemaan tapahtuman verkkosivuilla: mxgpfinland.fi

Liput tapahtumaan:

Aluelippu:
Aluelippu sisältää pääsyn tapahtumaan ja seisomakatselu- sekä ravintola-alueille. Aluelippu on saatavilla erikseen aikuiselle, ja 7 – 17 -vuotiaille lasten lippuna. Alle 7-vuotiaat pääsevät tapahtumaan aikuisen mukana ilmaiseksi. Aluelipun lisäksi voit halutessasi ostaa paddock-alueelle oikeuttavan rannekkeen tapahtuma-alueelta.

Aluelippu + paddock:
Yhdistelmälippu sisältää pääsyn tapahtumaan sekä paddock-alueelle. Paddock-alueelle pääsyyn vaaditaan ranneke, jonka saat tapahtuma-alueelta näyttämällä ostamaasi yhdistelmälippua.
Voit ostaa paddock-rannekkeen erikseen myös paikan päältä, jos sinulla on tapahtumaan aluelippu.
Huomaathan, että paddock-ranneke yksinään ei ole sisäänpääsylippu tapahtumaan – portilla tarkastetaan aina ensin elektronisesti luettava pääsylippu. Paddock-rannekkeet tarkastetaan tapahtuma-alueen sisällä paddock-alueelle kuljettaessa.
Yhdistelmälippu on saatavilla erikseen aikuiselle, ja 7 – 17 -vuotiaille lasten lippuna.

Alle 7-vuotiaat pääsevät tapahtumaan sekä paddockille aikuisen yhdistelmälipulla ilmaiseksi.

Caravan-leirintäalue:
Lisätietoa caravan-leirintäalueesta ja paikkavaraukset: https://www.bestpark.com/fi/park/mxgp/

Kommentoi tapahtumaa (0)