event-321623 event-321623

Näyttelyt

Joogaa mystisessä puutarhassa 29.8. klo 16.15-17.45


Järjestäjä:Lappeenrannan taidemuseo
Paikka:Lappeenrannan taidemuseo
Osoite:Lappeenranta
Pääsymaksu:
Lähde:Museoliitto

Joogaa mystisessä puutarhassa 29.8. klo 16.15-17.45

Nyt sinulla on täysin ainutlaatuinen tilaisuus päästä joogatunnille Veijo Rönkkösen (1944–2010) joogavalokuvien keskelle. MYSTINEN PUUTARHA – Veijo Rönkkösen valokuvia -näyttely Lappeenrannan taidemuseolla on täynnä upeita kaksoisvalotettuja kuvia, joissa parikkalalainen, patsaspuistostaan tunnettu Rönkkönen on yhdistänyt kaksi harrastustaan: puutarhanhoidon sekä joogan.

Pääset ensin kiertämään itsenäisesti läpi Linnoituksen alueella sijaitsevan taidemuseon näyttelyt ja sen jälkeen teemme tunnin joogaharjoituksen Veijon jalanjäljissä ja nautimme samalla kukkaloistosta, joka ympäröi salin. Harjoitus koostuu helpoista asanoista ja tunnille voi osallistua kuka vaan, olipa joogakokemusta tai ei.

Hinta 20 € sisältää pääsyn Veijo Rönkkösen sekä Sinikka Kurkisen näyttelyihin sekä joogatunnin. Museokortilla maksat vain joogatunnin osuuden, 12,00 €. Klo 16.15–16.45 on varattu omatoimiselle näyttelyihin tutustumiselle ja 16.45–17.45 ohjatulle joogalle.

Näyttelyiden kiertämiseen on varattu aikaa 30 minuuttia, mutta voit tulla halutessasi myös aikaisemmin.

Paikkoja on rajoitetusti, joten varaa omasi pian kaisa.liukko@gmail.com.
Kuitenkin viimeistään ma 28.8. mennessä.
Tarkemmat maksuohjeet saat ilmoittautumisen yhteydessä.

Mukaan tarvitset oman joogamaton, vesipullon, sekä viltin ja villasukat loppurentoutusta varten.

Ohjaajana toimii joogaopettaja, NLP master practitioner Kaisa Liukko, joka on ohjannut muun muassa lukuisia taidejoogatunteja Galleria Pihatolla. Luonto, taide ja jooga ovat kaikki Kaisalle rakkaita ja siitä syystä hän onkin suuri Veijo Rönkkösen ihailija.



Kommentoi tapahtumaa (0)