event-316320 event-316320

Teatteri ja ooppera

Nahoissaan


Järjestäjä:Joensuun kaupunginteatteri
Paikka:Joensuun kaupunginteatteri
Osoite:Rantakatu 20
80100 Joensuu
Pääsymaksu:26.6

Lähde:Lippu.fi

Nahoissaan

Nahoissaan

Nahoissaan on Markku Maasillan näyttelijänuran välitilinpäätös ja unelmien täyttymys. Yli 40-vuotisella urallaan Maasilta on näytellyt useissa esityksissä ja vielä useammissa rooleissa.

Mitä Maasilta on oppinut toisten nahoissa, ja mitkä roolit ovat jääneet haaveiksi? Millaista on olla markkuna Markun nahoissa? Muuttuuko ihminen, ja mihin suuntaan? Kuinka monta kertaa ihminen voi luoda nahkansa?

Nahoissaan on lämminhenkinen, mielikuvituksellinen ja yllätyksellinen yhdenmiehen show, jossa henkilökohtainen kohtaa teatteritaiteen. Esityksessä nähdään tulkintoja Markun unelmarooleista, klassikkonäytelmien kuninkaita ja kerjäläisiä, ja kuullaan markkumaisia juttuja.

Markun sanoin: ”Nahoissaan ihminen tuntee ne valinnat, mitä omassa elämässään tekee, mutta ymmärtääksemme toisiamme, meidän täytyy asettua välillä heidänkin nahkoihinsa. Kun viimein luovumme maallisista nahoistamme, toivottavasti maailma on parempi paikka, kun se oli silloin, kun ensimmäisiin nahkoihimme synnyimme. Siinä on elämälle tarkoitusta.

Ikäsuositus: yläkoululaisista ylöspäin.
KESTOARVIO n. 1 t 30 min, ei väliaikaa
www.joensuunteatteri.fi

Kommentoi tapahtumaa (0)