event-325830 event-325830

Teatteri ja ooppera

LUOKKAKOKOUS - Groan ups


Järjestäjä:Porin Teatteri
Paikka:Porin Teatteri, Päänäyttämö
Osoite:Hallituskatu 14
28100 Pori
Pääsymaksu:35.6

Lähde:Lippu.fi

LUOKKAKOKOUS - Groan ups

LUOKKAKOKOUS
GROAN UPS

Kirjailija: Henry Lewis, Jonathan Sayer ja Henry Shields
Suomennos: Mikko Koivusalo (2021)
Ohjaus: Mika Eirtovaara (vier.)
Lavastussuunnittelu: Peter Ahlqvist (vier.)
Pukusuunnittelu: Tiina Valkama
Valosuunnittelu: Reijo Nieminen
Äänisuunnittelu: Jukka Kouhia
Kampausten suunnittelu ja peruukit: Peppi Pennanen
Maskeerauksen suunnittelu: Eija Juhola-Al-Juboori

Esitysoikeudet: Näytelmäkulma – Nordic Drama Corner Oy
Ensi-ilta Porin Teatterin päänäyttämöllä 11.11.2023

Jäikö kouluajoista muuta mieleen kuin välitunnit ja hyppytunnit?


LUOKKAKOKOUS – Groan Ups on uusi riemastuttava komedia entisistä luokkakavereista, jotka nelikymppisenä tapaavat luokkakokouksessa. Esityksessä seurataan kurittomien ekaluokkalaisten matkaa teineiksi ja lopulta aikuisuuden tuomiin haasteisiin. Komediassa käydään läpi viiden luokkakaverin kouluvuosia ja heidän välisiä suhdekiemuroita alati muuttuvassa luokkahuoneessa.

Käsikirjoituksesta ovat vastanneet menestyskomedioiden Näytelmä joka menee pieleen, Peter Pan ja Tämä on ryöstö! -tekijät Henry Shields, Jonathan Sayer ja Henry Lewis!

Näytelmän ohjaa Mika Eirtovaara, joka on kuulunut jo yli 20 vuoden ajan suomalaisen Stand up -komiikan kivijalkoihin. Suurelle yleisölle hän tuli tunnetuksi Nelosen Stand Up! -ohjelman energisenä isäntänä. Mika on erittäin kokenut ja käytetty komediaohjaaja maamme eri teattereissa. Näytelmä joka menee pieleen Suomen kantaesityksen hän on ohjannut Tampereen Teatteriin.

Lavastaja Peter Ahlqvist on kulkenut monipuolisen polun teatterin maailmassa. Näyttelemisen lisäksi hän on toiminut monissa produktioissa lavastajana. Se on myös hänen alkuperäinen rakkautensa teatteriin. Ahlqvistin suunnittelemia lavastuksia on nähty muun muassa Helsingin Kaupunginteatterin menestysmusikaaleissa Kinky Boots, Pieni merenneito ja Priscilla – aavikon kuningatar.

Vuonna 2019 Lontoon West Endissä kantaesitetty komedia Luokkakokous - Groan Ups näkee nyt päivänvalonsa Porin Teatterissa!

Kommentoi tapahtumaa (0)