event-339413 event-339413

Musiikki

Brother Firetribe


Järjestäjä:Rytmikorjaamo
Paikka:Rytmikorjaamo
Osoite:Vaasantie 11
60101 Seinäjoki
Pääsymaksu:alk.27

Lähde:Tiketti

Brother Firetribe

Brother Firetribe Seinäjoen Rytmikorjaamolle!

Brother Firetriben suosittu ”Band on a Mission” -nimeä kantava kiertue jatkuu keväällä ja Seinäjoen Rytmikorjaamolla yhtye nähdään perjantaina 26. huhtikuuta 2024! Keikalla päästään kuulemaan vanhojen hittien lisäksi myös yhtyeen aivan uutta materiaalia, sillä kuudetta studioalbumiaan valmisteleva AOR-tykki julkaisee uuden sinkun juuri ennen kiertueen alkua.

Kotimaan suurimmilta rock-klubeilta ja useiden festivaalien lavoilta tutun Brother Firetriben yli 20-vuotiseen taipaleeseen mahtuu lukuisia albumilistojen huippusijoja ja täysiä keikkasaleja läpi maan. Suursuosittu hard rock -yhtye julkaisi joulukuussa 2022 viimeisimmät julkaisut "Man on A Mission" ja "Just Another Night" saivat faneilta ja kriitikoilta loistavan vastaanoton.

Brother Firetriben lämmittelijänä nähdään alternative rock -bändi Trust No One! Depeche Moden tyyliin 80-lukuvaikutteisen syntetisaattoripopin ja räväkän kitararockin elementtejä yhdistelevä Trust No One valloittaa karismallaan. Yhtyeen energinen show vie yleisön hypnoottiselle tripille ja bailaamaan virtuoottisten syntikkariffien ja kitarasoolojen tahtiin.



Liput ovelta 30 €, mikäli jäljellä.

Esteettömyys:

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: kyllä
Tapahtumassa on pyörätuolikoroke: kyllä
Muuta huomioitavaa: Kulkureitit tiloissamme ovat esteettömiä. Pyörätuoliasiakkaat ohjataan normaaleissa keikkailloissa pyörätuolikorokkeelle. Numeroimattomissa istumakonserteissa paikan saa vapaasti valita.

***

Seinäjoen Elävän musiikin yhdistys Selmu Ry ja Luonnonperintösäätiö ovat perustaneet keräyksen, jonka tarkoituksena on etsiä ja rauhoittaa suojelualue Selmun toiminta-alueelta Etelä-Pohjanmaalta.

Ympäristölipun +3€ lahjoitetaan lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Rytmikorjaamon metsä -keräykseen.

Osallistu Rytmikorjaamon metsä -kampanjaan Luonnonperintösäätiön kampanjasivulla!

Kommentoi tapahtumaa (0)