event-330658 event-330658

Teatteri ja ooppera

Emma


Järjestäjä:Lahden kaupunginteatteri
Paikka:Eero-näyttämö, Kirkkokatu 14
Osoite:Kirkkokatu 14
15140 Lahti
Pääsymaksu:36.0

Lähde:Lippu.fi

Emma

Lemmenleikkejä tositarkoituksella

Emma on älykäs, kaunis, koulutettu ja varakas. Harmillisesti 1800-luvun alussa parasta mitä lähes täydellinen nuori nainen voi tehdä, on olla jouten. Mutta joutenolo ei Emmaa kiinnosta - hän haluaa tehdä jotain merkityksellistä, kiinnostavaa ja ehdottomasti hauskaa! Niinpä hän ryhtyy ystäväpiirinsä amoriksi, rakkauden lähettilääksi.

Sinkkuystäviensä kohtaloita yhdistäessään, Emma sekoittaa sekä muiden, että oman rakkauselämänsä. Paitsi ettei hänellä ole rakkauselämää. Ei ole. Eikä tule. Sitä hän ei tarvitse, ei todellakaan!

Kate Hamillin raikas sovitus Jane Austenin tarkkanäköisestä romaanista rakentaa taitavasti siltaa menneen maailman ja tämän päivän välillä. Emma on esitys rakkauden tarpeesta, valtasuhteista ja itsepetoksesta. Se on myös esitys, jossa juoruillaan, tanssitaan, neulotaan, pelataan krokettia, iloitaan, juodaan teetä, uskoudutaan salaisuuksista, itketään pettymyksiä, flirttaillaan ja syödään keksejä aina kuin se on mahdollista.

SUOMEN KANTAESITYS 24.1.2024 PIENELLÄ NÄYTTÄMÖLLÄ

SUOMENNOS Tommi Kainulainen
OHJAUS Lija Fischer
LAVASTUS Tiina Hauta-aho
VALOSUUNNITTELU Jyri Suominen
ÄÄNISUUNNITTELU Tatu Virtamo
NAAMIOINNINSUUNNITTELU Anu Reijonen
ROOLEISSA Annukka Blomberg, Tomi Enbuska, Saana Hyvärinen, Mikko Pörhölä, Nenna Tyni, Henna Wallin, Miikka Wallin ja Liisa Vuori

Kommentoi tapahtumaa (0)