event-346826 event-346826

Lasten tapahtumat, Messut ja markkinat, Muut

Ruoka 2024


Järjestäjä:Messukeskus
Paikka:Helsingin messukeskus
Osoite:Helsinki
Pääsymaksu:
Lähde:Tapahtumainfo

Ruoka 2024

Suomen suurin, herkullisin ja kattavin ruoka- ja juomatapahtuma Ruokamessut järjestetään 19-21.4 Helsingin messukeskuksessa

Lapsimessut on koko perheen tapahtuma, jossa saman katon alle viikonlopuksi kokoontuu kaikenikäisten lasten ja vanhempien maailma. Samanaikaisesti Lapsimessujen kanssa järjestetään Lemmikkimessut ja Ruokamessut. Pääset samalla lipulla kaikkiin tapahtumiin!

Ruoka 2024 on uusi ruoka- ja juoma-alan suurtapahtuma, joka esittelee monipuolisesti ruoka- ja juomakulttuuria niin kotona, ulkona kuin matkoillakin. Ruokamessut houkuttelee paikalle ruuasta, juomasta, viinistä ja keittiötuotteista kiinnostuneita kuluttajia ja se tarjoilee mahdollisuuksia kokeilla, oppia, maistaa ja löytää ratkaisuja arkeen ja juhlaan. Tapahtuma yhdistää alan tärkeimmät yritykset ja ruoasta, juomasta ja keittiötuotteista kiinnostuneet kuluttajat.

Syödään kotona • Syödään ulkona ja ruokamatkailu • Nautiskellaan – Juomat • Kauppa & palvelut • Artesaani- ja käsityöläiskylä


Lemmikkimessut Helsinki on tapahtuma, joka kokoaa yhteen eläinten ystävät ja lemmikkieläimet. Viikonlopun aikana tapahtumassa esittäytyvät karvaiset, höyhenpukuiset, suomulliset ja suomuttomat lemmikit – ihasteltavaa riittää monen hallin täydeltä! Tapahtumassa löytyy ohjelmaa ja tietoa niin alan harrastajille kuin lemmikin hankintaa suunnitteleville. Kevään 2024 messuilla luvassa paljon uutta ja mielenkiintoista, muun muassa pentunäyttely, kissanäyttely, marsunäyttely! Mukana myös kepparit. Eläinesittelyjen, näyttelyiden ja erilaisten kilpailujen lisäksi tarjolla on eläinten hyvinvointia edistäviä tuotteita ja palveluja sekä tarvikkeita.

Kommentoi tapahtumaa (0)