event-346885 event-346885

Musiikki

Lohtu (EP-julkkarit), Heta Narkaus (duo)


Järjestäjä:Semifinal
Paikka:Semifinal
Osoite:Urho Kekkosen katu 4-6
00100 Helsinki
Pääsymaksu:alk.12

Lähde:Tiketti

Lohtu (EP-julkkarit), Heta Narkaus (duo)

LOHTU

Lohtu on helsinkiläinen dream- ja lohtupop-yhtye. Bändin musiikki on rajua ja pehmeää, ja siinä yhdistyvät kaihoisat sanoitukset ja lohdulliset melodiat. Lohtu on ääniä ja viestejä ympäristöstä ja kaupungista, yksinäisyydestä ja yhdessäolosta.
Debyytti-ep:nsä toukokuussa julkaiseva yhtye on herättänyt paljon kiinnostusta eri medioissa, joissa yhtyettä on suositeltu seuraamaan tiukasti tulevat vuodet. Yhtyeen jäsenet ovat tuttuja myös mm. yhtyeistä The Scenes, Rohkeat kuvat, Cyril Awakens ja Get In.

Lohtu on halaus sielulle. <3"


HETA NARKAUS

Marraskuussa 2022 herkkävireisen debyyttialbuminsa julkaissut Heta Narkaus on yksi alt-popin kiinnostavimpia tulokkaita. Tuottaja-kitaristi Nicolas ´Leissi´ Rehnin (Yona, Color Dolor, Jesse Markin) kanssa yhteistyössä tehty albumi kulkee dreampopin ja postrockin välimaastossa. Sanoitukset häilyy unettomuuden ja väsymyksen rajamailla etsien lohtua ja kauneutta niistä hetkistä kun yhteys itseen ja muihin on katkeamaisillaan.

"-- lopputulema on mielestäni lähestulkoon täydellinen." Mika Roth, Desibeli.net

"Harva uusi tekijä taitaa herkän, perinnetietoisen lauluntekijä-musiikin yhtä taitavasti ja veret seisauttavasti kuin Heta Narkaus. Viime vuonna omakustanteena julkaistu debyyttilevyn kuuluisi olla vuoden parhaiden levyjen joukossa ja Hengenpelastaja-kappaleen kaikilla soittolistoilla. 

SEMIFINALIN turvallisuusohje

Semifinalissa on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

Saavutettavuus: Tapahtumapaikka on esteellinen. Sisäänkäynti portaikon kautta.

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!
Liput ovelta 14 €, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta .

Kommentoi tapahtumaa (0)