event-333560 event-333560

Musiikki, Urheilu ja liikunta, Teatteri ja ooppera

Osuma Weekend 2024


Järjestäjä:Kuopion Saana
Paikka:Kuopion Saana
Osoite:Siikaranta 12
70620 Kuopio
Pääsymaksu:
Lähde:Tiketti

Osuma Weekend 2024

Osuma Weekend on alkukesän houkuttelevin urheilun ja viihteen tapahtuma.

Tapahtuma järjestetään 24.-25.5.2024 Kuopion Bellarannassa.

Tapahtuma tarjoaa viikonlopun ajan viihdettä koko perheelle, eikä jätä ketään kylmäksi. Vuoden 2024 Osuma Weekend urheiluohjelma rakentuu Suomen kuumimman urheilutrendin Padelin ympärille sekä muiden upeiden urheilulajien ympärille Pääset nauttimaan ammattilaisten padelpeleistä Cupra Finnish Padel Tourin parissa tai näyttämään omat taitosi hupiturnauksissa. Viikonlopun aikana järjestetään myös koko perheen Osuma Seikkailu ja muita lajeja ovat katusähly, Kiho Streetbasket, Liaanihyppy, Benjihyppy ja Kuopion Vahvin.

ILTABILEET
Osuma Weekendin illat päättyvät huikeisiin iltabileisiin Kuopion Saanalle, missä esiintyy molempina iltoina huikea kattaus Suomen tunnetuimpia artisteja. Uudistetulla ja laajennetulla tapahtuma-alueella Kallaveden järvimaisemassa ja Kuopion Saanan upeissa tiloissa järjestettävät iltabileet tarjoaa tapahtumakävijöille ainutlaatuisen tapahtumakokemuksen. Iltabileiden ikäraja on K18.

VIP-LIPUT
Osuma Weekendin iltabileiden VIP-vieraana varmistat paikkasi Saanan saunojen lauteilta ja allas-osastolta, joka kuuluu VIP-bilelipun hintaan iltabileiden ajan. Kylpylän puolellakin tunnelma on taattu, sillä viime vuonna mukana ollut Ahooy VIP Pool Party tulee jälleen vain VIP-bilelipun ostaneille. VIP-vieraille on myös oma rajattu VIP-alue, josta löydät omat anniskelutiskit ja katettua tilaa.

Lauantain ja kahden päivän VIP-bilelipun hintaan kuuluu lauantai-iltana maukas VIP-ruokailu Saanan ravintolassa.


Perjantai 24.5.
HULLU PAPPILA
BEE
BESS

Lauantai 25.5.

SKYB
VIIVI
DARUDE
PORTION BOYS

OHJELMA PÄIVITTYY MYÖHEMMIN
Kaikki lisätiedot Osuma Weekendiin liittyen löydät osoitteesta: osumaweekend.fi

Facebook
Instagram
YouTube
TikTok



VIP-Bileliput:

VIP-bilelipun hintaan kuuluu sisäänpääsy perjantaina 24.5. sekä lauantaina 25.5. Kuopion Saanalla järjestettäviin iltabileisiin. Osuma Weekendin iltabileiden VIP-vieraana varmistat paikkasi Saanan saunojen lauteilta ja allas-osastolta, joka kuuluu VIP-bilelipun hintaan iltabileiden ajan. Kylpylän puolellakin tunnelma on taattu, sillä viime vuonna mukana ollut Ahooy VIP Pool Party tulee jälleen vain VIP-bilelipun ostaneille.

VIP-bilelipun hintaan kuuluu lauantai-iltana maukas VIP-ruokailu Saanan ravintolassa. Pääset myös rajatulle VIP-alueelle, josta löydät omat anniskelutiskit.

Esteettömyys:
Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: kyllä
Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi: info@osumaweekend.fi

Kommentoi tapahtumaa (0)