event-333585 event-333585

Musiikki, Messut ja markkinat

Ilosaarirock 2024


Järjestäjä:Laulurinne
Paikka:Laulurinne
Osoite:Linnunlahdentie 1
80110 Joensuu
Pääsymaksu:
Lähde:Tiketti

Ilosaarirock 2024

Kesän parasta viikonloppua juhlitaan jälleen Joensuun Laulurinteellä 12.–14. heinäkuuta 2024!

Ilosaarirock on ikärajaton tapahtuma, mutta suosittelemme, että alle 12-vuotiaat saapuvat festivaalille huoltajan seurassa. Ilosaarirockin VIP on K-18. 

Ilosaarirockin kolmen, kahden ja yhden päivän liput sekä kolmen ja yhden päivän VIP-liput ovat nyt myynnissä. Yhden päivän lasten liput ovat tulossa myyntiin kesällä. Kaikki festivaaliliput vaihdetaan rannekkeisiin.

Ilosaarirockin lippuja ei saa käyttää kilpailujen tai arvontojen palkintoina ilman festivaalijärjestäjän nimenomaista kirjallista lupaa.

Vuonna 1971 perustetun Ilosaarirockin järjestää riippumaton ja itsenäinen elävän musiikin yhdistys Joensuun Popmuusikot ry.

www.instagram.com/ilosaarirock
www.facebook.com/ilosaarirock
www.tiktok.com/@ilosaarirock
www.ilosaarirock.fi

_____________

OHJELMA

Ilosaarirockin ohjelma kesän 2024 festivaalille on valmis. Tapahtumassa esiintyvät:

PE 12.7.

Aavikko, Benjamin, Chase & Status Live (UK), Dumb Buoys Fishing Club (UK), Ege Zulu & Orchestre, Goldielocks, HotWax (UK), Huora, KUUMAA, Lauri Haav, MELO, Mokoma, Moon Shot, pehmoaino, Samuli Putro, Stam1na & Joensuun kaupunginorkesteri, Tupe., TUULI ja Viagra Boys (SE)

LA 13.7.

ASA, Blind Channel, Business City, Costi, Dirty Loops (SE), Don Huonot, Evelina, F, Haloo Helsinki!, Hugo, Imminence (SE), Jore & Zpoppa, Karri Koira, Lauri Tähkä, Lyyti, Mirella, Palaye Royale (US), Saimaa, Sexmane, Tom Odell (UK) ja Terveet Kädet

SU 14.7.

Bee, BEHM, Bämä, Cian Ducrot (IE), costee, Decrowned, Electric Callboy (DE), emma & matilda, Heilung (DE/DK/NO), ibe, IDestroy (UK), JJYLLI & KUOPPIS – MUSIC OF KINGSTON WALL, Kaija Koo, Mary Ann Hawkins, Pariisin Kevät, PMMP, SANNI, Steve ‘n’ Seagulls ja VIIVI

Artistien tarkemmat esiintymisaikataulut julkaistaan alkukesästä. Monipuolisen musiikkiohjelman lisäksi Ilosaarirock-viikonloppu koostuu kutkuttavasta taide- ja alueohjelmasta, joka julkaistaan kevään ja kesän aikana.

LIPUT

Ilosaarirock on ikärajaton, kolmipäiväinen tapahtuma. Festivaalille myydään kolmen, kahden ja yhden päivän peruslippuja sekä kolmen ja yhden päivän VIP-lippuja.

Lippujen hinnat 31.5.2024 saakka:

3 PÄIVÄÄ alk. 199 €
2 PÄIVÄÄ alk. 169 €
1 PÄIVÄ alk. 119 €

VIP 3 PÄIVÄÄ (K-18) alk. 309 €
VIP 1 PÄIVÄ (K-18) alk. 179 €

8–12-vuotiaille lapsille tarkoitetut yhden päivän liput ovat tulossa myyntiin kesällä.

Kaikki Ilosaarirockin festivaaliliput vaihdetaan rannekkeisiin ennen festivaalialueelle pääsyä.

VIP

Kohota festarielämyksesi entistäkin korkeammalle ja koe kesän paras VIP Ilosaarirockissa! VIP-lipulla pääset nauttimaan ainutlaatuisella tavalla kesän parhaan viikonlopun tunnelmasta. Festivaalin muun ohjelman ja palveluiden lisäksi saat pääsyn kahdelle rajatulle VIP-alueelle, joiden sisältä löytyy kaikki tarvittava viiden tähden festarikokemuksen luomiseen, laadusta tinkimättä!

Ilosaarirockin VIP-lippuun (K-18) sisältyy:

  • festivaalin musiikki- ja aluetaide-elämykset sekä kaikki alueen palvelut
  • sisäänpääsy festivaalialueelle lipun osoittamina päivinä
  • pääsy molemmille VIP-alueille eli Päälavan VIPiin ja Tähti-VIPiin. VIP-alueet on varustettu erityisillä ravintola- ja juomapalveluilla, istuma-alueilla ja vesivessoilla.
  • henkilökohtainen VIP-ranneke, jonka avulla pääsee kulkemaan sisään ja ulos festivaalialueelle sekä VIP-alueille
  • VIP-rannekkeenvaihtopiste
  • VIP-väylä festivaalin pääportilla sekä turvatarkastuksessa
  • VIP-narikan palvelut ja kolme (3) maksutonta käyntiä narikassa per päivä

Ilosaarirockin VIP-lippuihin ei sisälly ruokia tai juomia. VIP-ruokaa myydään annoksina Ilosaarirockin molemmilla VIP-alueilla eli sitä ei tarvitse ostaa tai varata ennakkoon.

VIP-ALUEET

Ilosaarirockin VIPiin kuuluu kaksi erilaista VIP-aluetta, jotka sijaitsevat festivaalin suurimpien lavojen edustalla. Molemmilla alueilla VIP-vieraita palvelevat viihtyisästi sisustetut VIP-tilat laadukkaine palveluineen. VIP-baareista löytyy virvokkeita jokaiseen makuun: tarjolla on juotavaa samppanjasta erikoisoluisiin ja shoteista herkullisiin mocktaileihin.

PÄÄLAVAN VIP

Päälavan VIP on Ilosaarirockin suurimman lavan läheisyyteen kohoava kaksikerroksinen rakennus sekä sitä ympäröivä viihtyisä piha, joilta on paras näkymä niin lavalle kuin yleisöön. VIP-rakennuksen ensimmäisestä kerroksesta löytyy laajan valikoiman baari, ja pihan lukuisilla istumapaikoilla voi tunnelmoida Päälavan esiintyjiä tai vain paistatella kesän parhaita päiviä. Päälavan VIPin vieraita palvelee myös Ravintola Kerubin VIP-ruokapiste, josta voi ostaa huikopalaksi vaikkapa herkullisen tapaslautasen, täytetyn bao bunin tai makoisia peruna- tai bataattiranskalaisia.

VIP-alueelta ei tarvitse poistua edes vessaan: alueen sisältä löytyvän wc-alueen vesivessat takaavat sujuvan ja miellyttävän festarikokemuksen.

Kaksikerroksisen VIP-rakennuksen toinen kerros on varattu pelkästään VIP-aitiovieraidemme käyttöön.

TÄHTI-VIP

Täysin uusiutuvassa Tähti-VIPissämme voit rentoutua, nauttia toiseksi suurimman esiintymislavamme ohjelmasta, maistella drinkkejä, syödä hyvin sekä seurustella! Suora näkymä isolle ulkolavalle takaa, etteivät suosituimmatkaan keikat mene VIP-vierailta ohitse. Tähti-VIPin viihtyisä terassi ja mukavat nurmialueen istumapaikat tarjoavat tilaa niin juhlimiseen kuin levähtämiseen. Alueelle kuljetaan VIP-asiakkaiden omasta portista. Vain VIP-asiakkaiden käytössä olevat vesivessat sijaitsevat aivan Tähti-VIPin alueen vieressä.

Myös Tähti-VIPissä on mahdollisuus nauttia Ravintola Kerubin maittavista ruoista. Tarjolla on niin herkullisia tapaslautasia, maukkaita burgeriaterioita, täyttäviä salaatteja, bao buneja ja grillilautasia kuin Kerubin rakastettuja peruna- ja bataattiranskalaisia dippeineen.

IKÄRAJAT

Ilosaarirock on ikärajaton festivaali. Suosittelemme kuitenkin, että alle 12-vuotiaat saapuvat festivaalille huoltajan seurassa. Alle 8-vuotiaat pääsevät tutustumaan Ilosaarirockiin huoltajan seurassa ilmaiseksi valitsemanaan päivänä. 8–12-vuotiaille tarkoitettu edullisempi yhden päivän lasten lippu on tulossa myyntiin myöhemmin kesällä.

— — — — — —

Ilosaarirockin lippuja ei saa käyttää kilpailujen tai arvontojen palkintoina ilman festivaalijärjestäjän nimenomaista kirjallista lupaa.

Ilosaarirock pidättää oikeuden muutoksiin festivaalin ohjelmistoa, aikatauluja ja muita järjestelyjä koskien. Mahdollisista muutoksista tiedotetaan välittömästi. Elävän musiikin alan yleisten käytäntöjen mukaisesti festivaalilippuja ei voi palauttaa yksittäisten artistien peruuntumisten takia, eikä lipuista saa hyvitystä tällaisten muutosten johdosta.




ESTEETTÖMYYS:

  • Henkilölle, jolla on oikeus avustajaan, on avustajan tuominen festivaalille ilmaista.
  • Kaikilla esiintymislavoilla on liikuntarajoitteisille asiakkaille katsomokorokkeet, joihin pääsee loivaa liuskaa pitkin.
  • Kaikilla isoilla WC-alueilla on esteettömiä vessoja.
  • Lue lisätietoa esteettömyydestä ja saavutettavuudesta täältä.

Kommentoi tapahtumaa (0)