event-356708 event-356708

Elokuva ja kirjallisuus

Itse ilkimys 4


Järjestäjä:Savon Kinot
Paikka:Tapio, Joensuu, Tapio 2
Osoite:Tapio
Pääsymaksu:
Lähde:Savon Kinot

Itse ilkimys 4

Ensimmäisessä Itse ilkimys -elokuvassa seitsemään vuoteen maailman suosituin entinen superroisto ja nykyinen pahistenjahtaaja, Gru, tekee paluun. Kätyreiden kaaostelu nousee uusiin ulottuvuuksiin Illuminationin elokuvassa Itse ilkimys 4.
Nyt tarinassa alkaa uusi luku, kun Gru, Lucy ja tyttäret – Margo, Edith ja Agnes – toivottavat tervetulleeksi Gru-perheen uuden jäsenen, Gru Juniorin, jonka aikeena on piinata isäänsä. Grun uusi perivihollinen, Maxime Le Mal ja hänen femme fatale -tyttöystävänsä Valentina, pakottavat perheen pakosalle.
Itse ilkimys 4 on tulvillaan toimintaa ja Illumination-tuotannoille ominaista hurttia huumoria. Elokuvan on ohjannut yksi Kätyrien luojista, Oscar®-ehdokas Chris Renaud.
Englanninkielisinä ääninä kuullaan mm. Steve Carell, Kristen Wiig, Will Ferrell, Sofia Vergara ja Joey King. Suomenkieliset ääninäyttelijät ovat mm. Ville Haapasalo, Katja Aakkula, Alissa Kovalainen, Kristiina Brask, Saana Norra, Robin Svartström, Tero Koponen, Hanna Mönkäre ja Taisto Oksanen.

Kommentoi tapahtumaa (0)