event-357381 event-357381

Näyttelyt

"Kaikkeus hiilihiukkasessa", Anastasia Lobkovskin öljyvärimaalauksia


Järjestäjä:Anastasia Lobkovski
Paikka:P-Galleria, Pori
Osoite:Yrjönkatu 3
28100 Pori
Pääsymaksu:
Lähde:Tapahtumainfo

"Kaikkeus hiilihiukkasessa", Anastasia Lobkovskin öljyvärimaalauksia

Maalaan luontoa, joka on elävä. Korallieläimet kietoutuu smaragdinvihreään levään. Sademetsän ornamentissa hohkavat liilat aaveet. Jossakin on helle. 

Toisaalla kristallinkirkkaat jääkiteet muotoutuvat ryhmittymiksi sinisissä syvyyksissä. Herkistyn kuuntelemaan miten ne helisee osuessaan toisiinsa. Maailmankaikkeuden atomit tanssivat villisti teknon ja maanjäristysten tahdissa.

Värit, rytmi ja liike on teoksissani olennaisia. Maalaukseni koostuvat niistä, kuten me kaikki koostumme atomeista, hiilestä ja muusta roinasta.”

Anastasia Lobkovski on kuvataiteilijaja elokuvatekijä, joka on valmistunutKuvataiteen maisteriksi Kuvataideakatemistavuonna2013 ja Taiteen maisteriksi Aalto-yliopistosta vuonna 2017. Lobkovskin teoksia on ollut esillä Helsingin Taidehallissa, Jyväskylän Taidemuseossa,Galleria Aarnissa Espoossa, Aratoi museossa Uudessa-Seelannissa, The Line Galleriassa Lontoossa ja The Room Contemporary Art Space:ssa Venetsiassa.

Hän käsittelee teoksissaan luontoa. Lobkovskin maalauksissa värit, rytmi ja liike ovat keskeisiä. Lobkovski on Taidemaalariliiton, Espoon Kuvataiteilijoiden ja Kuvaston jäsen.

https://kuvataiteilijamatrikkeli.fi/taiteilija/lobkovski-anastasia

https://anastasialobkovski.com

Kommentoi tapahtumaa (0)