event-331452 event-331452

Teatteri ja ooppera

Prahan kansallisooppera & Karita Mattila - Suuri oopperakonsertti


Järjestäjä:Savonlinnan Oopperajuhlat
Paikka:Olavinlinna
Osoite:Savonlinna
Pääsymaksu:min 69.6 € - max 199.6

Lähde:Lippu.fi

Prahan kansallisooppera & Karita Mattila - Suuri oopperakonsertti

Prahan kansallisooppera & Karita Mattila – Suuri oopperakonsertti

Prahan kansallisoopperan, Národní divadlon solistikunta täydentyy konsertissa upealla tavalla, kun Karita Mattila, eräs sukupolvensa merkittävimmistä Janáček-sopraanoista tulkitsee Jenufa-oopperan Kostelnička Buryjovkan dramaattista roolia, nyt ensi kertaa Suomessa.
Vain harva pystyy uudistumaan niin, että yli 40-vuotinen ura jatkuu yhä vahvana – mutta kansainvälisesti menestyneimpiin suomalaisiin nykyoopperalaulajiin lukeutuva ja kahdesti Grammy-palkittu Karita Mattila onkin ainoa laatuaan.
Suuren oopperakonsertin kapellimestarina on Prahan kansallisoopperan musiikillinen johtaja Robert Jindra. Mattilan lisäksi konsertissa kuullaan Jenufan nimiroolissa sopraano Alžběta Poláčková sekä mm. tenorit Pavel Černoch ja Aleš Briscein.

Lisätietoja konsertista

Esityskieli: tšekki
Tekstitys: suomeksi ja englanniksi
Konsertin kesto n. 2 h, yksi väliaika

Lapset ja opiskelijat edullisemmin oopperaan
Peruslippujen kaikista hintaryhmistä voit ostaa myös opiskelija- ja lastenlipun –25 % (lapset alle 16-vuotta).

Joustolippu
Joustava lippu oikeuttaa vaihtamaan samanhintaiseen tai kalliimpaan lippuun saman tai toisen teoksen esitykseen myyntitilanne huomioiden. Lippu on vaihdettava viimeistään 31.5.2024 mennessä. Kalliimpaan lippuun vaihdettaessa asiakas maksaa välisumman. Palvelupalkkio peritään lipun vaihtamisen yhteydessä. Aiemmin maksettuja palvelupalkkioita ei hyvitetä. Joustavan lipun ostaneet voivat vaihtaa lipun Savonlinnan Oopperajuhlien toimiston kautta, puh. 015 476 750.

Lue lisää

Kommentoi tapahtumaa (0)