event-341643 event-341643

Musiikki

Armin van Buuren


Järjestäjä:Laululava
Paikka:Laululava
Osoite:Narva maantee 95
10127 Tallinna
Pääsymaksu:
Lähde:Tiketti

Armin van Buuren

WEEKEND FESTIVAL YLPEÄNÄ ESITTÄÄ: ARMIN VAN BUUREN TALLINNAN LAULULAVALLA 31. ELOKUUTA 2024!

Viisi kertaa maailman parhaaksi DJ:ksi äänestetty Trance-legenda Armin van Buuren tuo unohtumattoman lavashow’nsa Tallinnan laululavalle lauantaina 31.8.2024.

Armin van Buuren on saavuttanut maailmanlaajuista suosiota tuotannollaan, joka yhdistää trance- ja progressiivisen house -elementtejä ainutlaatuisella tavalla. Armin van Buuren on voittanut lukuisia palkintoja yli 20 vuoden kestäneen uransa aikana, ja hänen merkittävimmät hitit, kuten ”This Is What It Feels Like” ja ”Blah Blah Blah”, ovat hallinneet listojen kärkiä ympäri maailmaa.

Armin on uransa aikana esiintynyt lukemattomissa johtavilla festivaaleilla ympäri maailmaa, mukaan lukien Electric Daisy Carnival, Ultra Music Festival ja Tomorrowland. Arminin keikat ovat tunnettuja myös visuaalisesta näyttävyydestään, joka täydentää musiikkia upeilla valoefekteillä ja visuaaleilla. Armin van Buurenin keikalta voi odottaa myös yllätyksiä ja erikoisuuksia, jotka tekevät jokaisesta esiintymisestä ainutlaatuisen ja unohtumattoman kokemuksen kaikille läsnäolijoille.



Peruslippu alk. 72,50 €
Fanzone alk. 102,50 €
VIP (K-18) alk. 203,50 €

VIP-lippu sisältää (K-18):

  • Paras näkymä lavalle korotetulla alueella
  • Oma sisäänkäynti alueelle
  • Pysäköintimahdollisuus Tiigin pysäköintialueella
  • Oma baari VIP-alueella
  • Oma WC VIP-asiakkaille

Kommentoi tapahtumaa (0)