event-337107 event-337107

Musiikki

Erja Lyytinen


Järjestäjä:Billnäsin Ruukki
Paikka:Billnäsin Ruukki
Osoite:Ruukintie 8
10330 Billnäs
Pääsymaksu:
Lähde:Tiketti

Erja Lyytinen

Erja Lyytisen lokakuussa 2023 julkaistu livelevy "Diamonds on the road - Live 2023” on saanut maailmalla loistoarvioita, joka ei yllätä sadan keikan vuosivauhdilla esiintyvän kitaravirtuoosin kyseessä ollessa. Energisistä live-esiintymisistään tunnettu Lyytinen keikkailee kuluvanakin vuonna ahkerasti, ja vierailee kotimaan lisäksi mm. Australiassa ja Brittein saarilla.

Kansainvälisesti palkittu kitaristi Erja Lyytinen on pitkän ja menestyksekkään uransa aikana esiintynyt maailman kärkikaartiin kuuluvien kitaristien, kuten Sonny Landrethin, Jennifer Battenin ja Joe Bonamassan rinnalla sekä ollut lämmittelijänä Tom Jonesille, Robert Plantille ja Carlos Santanalle. Syksyllä 2023 Lyytinen nähtiin myös vierailemassa Kaija Koon Superstadion-konsertissa Helsingin Olympiastadionilla.

Lyytisen musiikillinen paletti on laaja. Hän yhdistää musiikissaan modernia ja vanhaa bluesia progressiivisiin sävyihin. Lyytinen on kasvattanut itselleen vankan kuulijakunnan, josta kertovat parhaan kitaristin tunnustus European Blues Awardseissa (2017), toinen sija Total Guitar -lehden lukijaäänestyksessä 10 Maailman Parasta Kitaristia Nyt (2020) sekä ehdokkuus Kanadan Maple Blues Awardseissa 2022. Vuonna 2022 julkaistun ”Waiting For The Daylight” -albumin ensisingle Bad Seedin kitarasoolo äänestettiin Guitar World – lehden lukijaäänestyksessä vuoden 2022 parhaiden kitarasoolojen joukkoon sijalle 10.

Erja LyytinenVIP-lippu sisältää oman anniskelualueen lavan vieressä sekä VIP-ruokailun.

***

Esteettömyys:

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: kyllä
Tapahtumassa on pyörätuolikoroke: ei

Kommentoi tapahtumaa (0)