event-351090 event-351090

Näyttelyt, Lasten tapahtumat, Kurssit

HIISI Nykytaide-elämys ja taidetyöpajoja


Järjestäjä:Tyynelä Gallery
Paikka:Tyynelä Gallery, Vanjoentie 18, 09630 Koisjärvi
Osoite:Vanjoentie 18
09630 Lohja
Pääsymaksu:min 0 € - max 7

Lähde:Tapahtumainfo

HIISI Nykytaide-elämys ja taidetyöpajoja

Tarinallinen, osallistava ja moniaistillinen nykytaide-elämys 110-vuotiaassa hirsitalossa Lohjan Koisjärvellä. Paikkasidonnaista monitaidetta, taidetyöpajoja ja yhteisötaideteos.
Astu hiisien mystiseen taidemaailmaan!

Koe Tyynelä Galleryn 110-vuotiaassa hirsitalossa tarinallinen, osallistava ja moniaistillinen nykytaide-elämys. Taide-elämys pitää sisällään paikkasidonnaista monitaidetta mm. installaatio-, veistos-, muraali-, ympäristö-, nukke-, sana- ja äänitaidetta niin sisällä kuin Tyynelän idyllisessä pihapiirissä.

Näyttelykesän aikana voit osallistua taiteilijoiden vetämiin taidetyöpajoihin ja olla mukana luomassa yhteisötaideteosta Tyynelän omenapuiden alla. Taide-elämys on syntynyt keskustelevassa prosessissa taiteilijatiimin välillä ja nyt taiteenkokivat voivat osallistua tähän dialogiin astumalla sisälle taide-elämykseen. Tyynelän taiteilijoina Matleena Kehus @kuosittaja, Hanne Lammi @hartefakti, Anna Olla @annaollaart, Elina Salonen @elina.salonen & Tuomas Varila.

Avoinna: 29.6-1.9.2024, la ja su klo 11-17Osoite: Vanjoentie 18, 09630 Koisjärvi (Nummi-Pusula, Lohja)Pääsylippu: 7 e (alle 12v maksutta)Maksutavat: Käteinen, MobilePay, e-Passi, Edenred, SmartumTuottaja: KühlTuli Productions ry @kuhltuli

Jontun Jädet, saukkolalaisen nuoren pitämä jäätelökioski myy taiteenkokijoille jäätelöä, kahvia ja muita virvokkeita gallerian aukioloaikoina.

Taidetyöpajat: 29.6, 30.6, 31.8 ja 1.9 klo 13-15 (nonstop), ohjaajina Tyynelän taiteilijat Matleena, Hanne, Anna ja Elina. Voit osallistua matalalla kynnyksellä ilman ennakkoilmoittautumista. Työpajat ovat maksuttomia ja sisältyvät pääsylipun hintaan.

Yksityisnäytöt: ryhmille min. 4 hlöä, tiedustelut s-postitse: tyynela.gallery@gmail.com

Tyynelä Gallerya tukemassa: Länsi-Uudenmaan Säästöpankkisäätiö sr, Nuorisotyöpaja Tuuman kierrätyskeskus, Värisilmä Karkkila-Nummela, HIISI Brewing Company Ltd & Runaway Plan

Kommentoi tapahtumaa (0)