event-349967 event-349967

Musiikki

Mikko Joensuu


Järjestäjä:Myyräncolo, Skenesali
Paikka:Myyräncolo, Skenesali
Osoite:Jönsaksentie 6
01600 Vantaa
Pääsymaksu:alk.22

Lähde:Tiketti

Mikko Joensuu

Mikko Joensuu saapuu ensimmäistä kertaa Skenesaliin!

Mikko Joensuu on hehkutettu laulaja-lauluntekijä, jonka tuorein albumi Long Ark ilmestyi seitsemän vuoden tauon jälkeen tammikuussa 2024. Kymmenen kappaletta sisältävä 82-minuuttinen albumi on kerännyt ylistystä ulkomaita myöden. Albumin helmikuinen julkaisukonsertti Helsingin Musiikkitalolla oli loppuunmyyty.

“Long Ark -teema tarkoittaa minulle kahta asiaa; ihmisen tietoisuuden isoa kaarta tai venettä, jossa jokainen ihminen voi pienen hetken olla tietoisena olentona ja käydä läpi yhteyttä ja merkitystä ja omaa olemassaoloansa.” – Mikko Joensuu

Mikko Joensuun 2015-2017 vuosina ilmestynyt albumitrilogia Amen oli ainutlaatuinen kokonaistaideteos, joka poiki tekijälleen mm. Teosto-palkinnon. Artisti tunnetaan myös Joensuu 1685 -yhtyeen laulajana.

Mikko Joensuu:
Instagram | Facebook | Spotify

Skenesali:
Instagram | Facebook



Liput ovelta 25 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään 3 € eteispalvelumaksu.

Skenesali on Myyrmäen uusin, upein ja rouhein keikkapaikka!
Löydät Skenesalin 20 metrin päästä Myrtsin juna-asemalta, jonne päätyy P-junalla reilussa vartissa steissiltä, AB-lipulla.

***

Esteettömyys:

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: ei
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: kyllä
Tapahtumapaikalla on mahdollisuus induktiosilmukan käyttöön: ei
Tapahtumassa on pyörätuolikoroke: ei
Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi: Joonas Ikonen, 0405781407, joonas@myyrancolo.fi

Esteettömyys puutteellista, portaat. Avustajan kanssa mahdollista kulkea vaihtoehtoista reittiä Skenesaliin. Esteetön WC eri kerroksessa, kulku järjestettävissä. Olethan yhteydessä, niin järjestetään kulku.

Kommentoi tapahtumaa (0)