event-354568 event-354568

Lasten tapahtumat

IMELDA MAY & DARREL HIGHAM: THE REUNION


Järjestäjä:Imelda May & Darrel Higham
Paikka:Savoy-teatteri
Osoite:Kasarmikatu 46-48
00130 Helsinki
Pääsymaksu:min 28.5 € - max 43.5

Lähde:Lippu.fi

IMELDA MAY & DARREL HIGHAM: THE REUNION

IMELDA MAY & DARREL HIGHAM: THE REUNION

Olemme ylpeitä saadessamme esittää tämän ainutlaatuisen konsertin: kahden rock & roll -jättiläisen jälleennäkemisen, Imelda May ja Darrel Higham. Kyseessä on heidän ensimmäinen yhteiskonserttinsa 10 vuoteen ja tämä huomattava show tulee tapahtumaan Savoy-teatterissa.

Kun irlantilaissyntyinen laulaja ja lauluntekijä Imelda Maya ja brittiläinen rokkari Darrel Higham esiintyivät ensimmäisen kerran yhdessä 30 vuotta sitten, he aiheuttavat aikamoisen kohun ainulaatuisella soundillaan ja rockabilly-asenteellaan. Vertaansa vailla olevalla intohimolla ja intensiivisyydellä merkityt albumit, kuten ”Love Tattoo”, ”Mayhem” ja ”Tribal”, määrittivät uudelleen ihmisten näkemyksen genrestä. Ne eivät ainoastaan saaneet huomattavan määrän kriittistä tunnusta ja kaupallista menestystä, mutta keräsivät myös monen rock-tähden huomion. Tämä johti mielenkiintoisiin yhteisprojekteihin Jeff Beckin ja Jimmy Pagen kaltaisten artistien kanssa.

Kun unelma romahti 10 vuotta sitten, se yllätti kaikki. Mutta nyt Imelda ja Darrel ovat valmiita sytyttämään liekin uudelleen, joten varaudu aivan erityislaatuiseen iltaan Savoy-teatterissa. Tämä tulee olemaan jotain erityislaatuista, ainutlaatuinen kerran elämässä tapahtuma, joten älä missaa sitä. He tulevat esittämään yhteistyöaikojensa tunnuskappaleita kuin myös joitakin yllätyksiä.

Kesto n. 2 h 15 min, sisältää väliajan
Permanto K18 anniskelualue. Parveke S, ei anniskelua.

Tuotanto Deelen Consultancies

Savoy-teatterin asiakkaille majoitukset Hotel Havenissa -30 % alennuksella päivän joustavasta hinnasta.
ETUKOODI: PROSAVOY
Varaa majoitus tästä

Kommentoi tapahtumaa (0)